صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حضور سیاستمداران ورشکسته غربی در نشست منافقین/سخنرانی به بهای دریافت دلار

۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶:۵۰
کد خبر: ۴۷۲۱۱۰۴
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
حضور برخی از سیاستمداران ورشکسته غربی در نشست گروهک تروریستی منافقین بار دیگر رویکرد دوگانه غرب را به نمایش گذاشت.

خبرگزاری میزان – منافقین به تازگی نشست سالانه خود را در پاریس برگزار کرد که به ادعای این گروهک تروریستی شماری از مقام‎های سابق کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس در این نشست به عنوان سخنران حضور داشتند.

نشست منافقین در پاریس ملتهب

نشست گروهک تروریستی منافقین در حالی در پاریس، پایتخت فرانسه، برگزار شد که این شهر در وضعیتی ملتهب به سر می‌برد و شاهد تنش و ناآرامی‌های بی‌سابقه‌ای است.

در نشست عناصر منافقین افرادی همچون «مایک پنس»، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا، «مایک پمپئو»، وزیر خارجه سابق آمریکا، «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا، «لیز تراس»، نخست وزیر پیشین انگلیس، «استفان هارپر»، نخست وزیر پیشین کانادا و... حضور داشتند.

سخنرانی برای یک مشت دلار

نشست‌های ضد ایرانی گروهک تروریستی منافقین در طول سال‌‎های گذشته با سخنرانی و حضور مقام‎های غربی برگزار شده است.

اما موضوع مهم در این زمینه مبالغ هنگفتی است که این افراد برای حضور در چنین نشست‌هایی دریافت می‌کنند.

ادعای دفاع از مردم ایران و حمایت از عاملان ترور ۱۷ هزار ایرانی!

موضوعی که در دهه‌های اخیر همواره مطرح بوده و مقام‎های غربی توضیحی برای آن ارائه نکردند وجود دوگانگی در رویکرد آن‌ها به گروهک تروریستی منافقین و ادعای دفاع از حقوق مردم ایران است.

گروهک تروریستی منافقین ترو‌رهای بسیاری را علیه مردم ایران انجام داده، در کنار رژیم صدام علیه ایران اقدام کرده و دستش به خون ۱۷ هزار ایرانی آعشته است؛ این گروه زمانی در فهرست گروه‌های تروریستی غرب قرار داشته است.

کشور‌های غربی در رویکردی دوگانه از سویی ادعای دفاع از مردم ایران را مطرح می‌کنند و از سوی دیگر در طول دهه‌های اخیر همواره به قاتلان هزاران ایرانی پناه‌داده‌اند، از آن‌ها حمایت مالی می‌کنند، در نشست‌های آن‌ها سخنرانی می‌کنند و ترتیبات نشست اعضای این گروه را با نهاد‌های مختلف غربی فراهم می‌کنند.

به گونه‌ای که سرکرده این گروهک تروریستی در نهاد‌هایی مانند پارلمان اروپا به راحتی رفت و آمد و با اعضای آن نشست برگزار می‌کند.

وقتی که غرب به ماهیت تروریستی منافقین پی می‎برد

اما به نظر می‌رسد که ماهیت خرابکارانه گروهک تروریستی منافقین برای خود کشور‌های غربی نیز پیامد‌هایی داشته و اکنون آخرین پناهگاه این گروهک تروریستی در آلبانی تحت نظارت شدید پلیس قرار گرفته است.

اواخر خرداد بود که رسانه‌های آلبانی از حضور گسترده پلیس این کشور در مقر گروهک تروریستی منافقین موسوم به «اشرف ۳» خبر دادند.

پلیس آلبانی پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر احتمال حملات تروریستی و سایبری به بازرسی و تفتیش اماکن و دفاتر مورد استفاده در «اشرف ۳» اقدام کرد.

در پی این بازدید وزارت کشور آلبانی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پلیس ضد تروریسم این کشور عملیات سراسری را علیه منافقین که در خاک این کشور مستقر هستند به اجرا گذاشته است.

وزارت کشور آلبانی اعلام کرد که عملیات مطابق قوانین و بر اساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم صورت پذیرفته است چراکه مطابق توافق میان آلبانی و منافقین در سال ۲۰۱۴، اعضای این گروهک صرفا به دلایل انسان دوستانه در این کشور پناهنده شده بودند، اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کرده‌اند.

موضوع به همین جا ختم نشد و به نظر می‌رسد که ماهیت اقدامات خرابکارانه گروهک تروریستی منافقین گسترده‌تر بوده و پلیس آلبانی را بر آن داشت تا به این بازرسی‌ها ادامه دهد.

روز پنج‎شنبه گذشته رسانه‌های آلبانی گزارش دادند که پلیس به مقر این گروهک بازگشته و اقدام به ایجاد ایست و بازرسی‌هایی در نزدیکی این مقر کرده است.

قرار است این ایست‎ و بازرسی‌ها که عمدتا ورود و خروج خودرو‌ها را کنترل می‌کند، تا هفته‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

در تازه ترین اظهارنظر نیز، «ادی راما» نخست وزیر آلبانی، درباره اخراج این گروهک هشدار داد و در پی این هشدار نشستی که قرار بود در «اشرف ۳» برگزار شود، لغو شد.

غریب‎آبادی: کشورهای اروپایی و آمریکا اعضای منافقین را به ایران مسترد کنند

کاظم غریب‎آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در گفت‎وگو با میزان در پاسخ به سوالی درباره حادثه اخیر در مقر منافقین در آلبانی و احتمال استرداد اعضای این گروهک، گفت: راجع به برخی از اعضای گروهک منافقین پرونده‎هایی در کشور‌های مختلف اروپایی تشکیل شده است.

معاون امور بین‎الملل قوه قضاییه با بیان اینکه ما این گلایه را از کشور‌های اروپایی به ویژه یکی از این کشور‌ها داریم که پرونده‌های مربوط به منافقین را به خوبی در دستگاه قضایی خود مورد رسیدگی قرار نداده‎اند، اظهار کرد: ما این امر را اقدامی در جهت حمایت از منافقین می‎دانیم.

غریب‎آبادی با اشاره به اینکه احکامی علیه برخی از اعضای گروهک تروریستی منافقین در محاکم ایران صادر شده است، تاکید کرد: اقدام‎های قضایی در این باره شدت بیشتری به خود گرفته و طی ماه‎های آینده سرعت بیشتری نیز خواهد گرفت.

انتهای پیام/


برچسب ها: منافقین آمریکا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *