تجمع خانوادههای اعضای دربند منافقین برای تداوم اقدامات دولت آلبانی
خبرگزاری میزان - خانوادههای اعضای اسیر در اردوگاه گروهک تروریستی منافقین در تیرانا با هدف حمایت از اقدام مسئولانه دولت آلبانی مقابل سفارت ترکیه در تهران به عنوان حافظ منافع آلبانی تجمع کردند.
در ابتدای این تجمع که با حضور ۶۰۰ نفر از اعضای خانوادههای عضو انجمن نجات آسیب دیدگان از خشونت (انجمن نجات) همراه بود، ثریا عبدالهی مادر یکی از این اسیران گفت: شاهد برخورد با فرقه رجوی بعد از سالها در آلبانی هستیم؛ خانوادههایی که ۴ سال در عراق، پشت درهای اردوگاه اشرف با من همراه بودند، بهخوبی میدانند که ما چقدر منتظر آزادی اسیرانمان هستیم.
وی ادامه داد: بعد از ۴۵ سال جنایت و کشتار توسط گروهک تروریستی منافقین اکنون مسیر آزادی اسیرانمان هموار شده است.
وی تصریح کرد: من علاوه بر دغدغه آزادی تنها فرزندم از زندان «مانز»، رسالت آزادی و رهایی همه افرادی که بخشی از خانوادههای آنها را در این مراسم حضور دارند، نیز بر عهده دارم؛ روزی منافقین القا میکرد که ما خانوادهها تروریست هستیم؛ تروریست کسی است که ۱۲ هزار ایرانی را به شهادت رسانده، با صدام ۸ سال همدست شده و سربازان وطن را به اسارت برده است.
به گفته وی، از آقای «ادی راما»، نخست وزیر آلبانی و برخورد مسئولانه و اقدام بشردوستانه دولت این کشور در برخورد با سازمان منافقین متشکریم.
در ادامه این تجمع، بیانیهای ۱۰ مادهای قرائت شد.
انجمن نجات آسیب دیدگان از خشونت (انجمن نجات) در بیانیه خود اقدام ارزنده دولت آلبانی در حمله به مقر گروهک منافقین را به فال نیک گرفته و آن را بهسان نقطه عطفی در پایاندهی به کارنامه سیاه گروهک تروریستی منافقین دانسته است.
در ادامه این بیانیه آمده است منافقین در برابر این اقدام قانونی آلبانی، بهنحو فزایندهای با جریانسازی رسانهای تلاش دارد تا ضمن مظلومنمایی خود و فرار از اتهامات، محکومسازی دولت آلبانی و ممانعت از تداوم رویکرد اخیر را با اعمال فشار در موضوعاتی از قبیل نقض حقوقبشر و سنگاندازی در پروسه عضویت آلبانی در اتحادیه اروپا دنبال کند.
اعضای این انجمن در بیانیه خود از دولت آلبانی خواستهاند که اسیر جنجال، هوچیگری و زیادهخواهی منافقین نشده و اجازه ندهد که مورد سوءاستفاده یک گروه تروریستی فرتوت، منزوی و مورد تنفر مردم ایران قرار بگیرد.
امضاکنندگان این بیانیه با اشاره به اینکه «سران منافقین پس از چند ساعت از اقدام قانونی پلیس، مواضعشان را نسبت به دولت آلبانی، از دولتی بشردوست و مترقی، به دولتی ضدبشری، خودفروخته، جنایتکار و فاشیستی تغییر دادند» عنوان کردهاند که تجربه تاریخیِ زیست انگلی گروهک تروریستی منافقین در کشورهای میزبان، نشان میدهد که این گروه تروریستی همواره (چه در زمان حضور در ایران، عراق، فرانسه یا هماکنون در آلبانی) امنیت، اعتبار و سایر ظرفیتهای کشور میزبان را با فریبکاری به گروگانِ منافع خودشان میگیرند و بر این اساس قربانی همیشگی اقدامات آنان، کشور میزبان است.
در ادامه این بیانیه، با تاکید بر اینکه رفتار منطقی دولت آلبانی در برابر منافقین، آغازی است بر پایان حیات سازمان ضدبشری، چنین آمده است که «این وضعیت آزمایشی خطیر برای دولت آلبانی تا رسیدن به مقصود نهایی یعنی بازگشت اعضای دربند سازمان به زندگی انسانی و آزادانه و محکومیت سران ارشد منافقین است».
اعضای انجمن نجات در ادامه بیانیه خود، توجه دولت آلبانی را به نکتهای مهم جلب کردهاند و آن هم این که به غیر از رسران و مسئولان ارشد منافقین، افراد حاضر در این گروه، در مناسبات سخت فرقهای گرفتارند و با گذشت چند دهه از عمرشان، با تغییرات بنیادینی هویتی و شخصیتی رو به رو شده و از کمترین سطح خودآگاهی، اراده و استقلال برای تصمیمگیری برخوردارند.
در نتیجه این شرایط، خود را در دو راهی زندگی (یعنی حضور و تبعیت همهجانبه از سران گروهک) و مرگ و نیستی (خروج از گروهک) تعریف کرده و بر این مبنا تنها با کمک خانواده و حمایتهای دولت آلبانی و ایران امکان رهاسازی و بازپروری آنها فراهم میشود.
استقرار دائمی نیروهای پلیس در اردوگاه منافقین، بازگرداندن اعضای گرفتار به زندگی آزاد، ایجاد دفتر کمیساریای پناهندگان در مقر منافقین، فراهمکردن ارتباطگیری و خروج امن و آزاد نفرات از اردوگاه با نظارت دفتر کمیساریا و اجرای سازوکاری برای پایش مستمر محیط «اردوگاه به اصطلاح اشرف ۳» از طریق نصب دوربینهای نظارتی از جمله مواردی است که اعضای «انجمن نجات» خطاب به دولت آلبانی در بیانیه خود بر آن تاکید کردهاند.
خدابنده: سرانجام ورق برگشت
در ادامه مراسم ابراهیم خدابنده، مدیرعامل انجمن نجات، گفت: از حمایت دولت آلبانی تشکر میکنم؛ لطفا حصارها را بردارید تا افرادی که سالهاست اسیر و زندانی هستند با دنیای آزاد آشنا شوند؛ بیش از ۴ دهه است که سران و مسئولان ارشد منافقین با اقدامات غیرقانونی خود، برای کشورهای میزبان مشکل ایجاد کرده و این بار هم با آلبانی درگیر شده است.
وی افزود: ۲۰ سال است شما با انجمن نجات همراه هستید؛ قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود؛ در این سالها چقدر نامه نوشتیم چقدر تجمع کردیم و حالا این هزاران نامه به نتیجه رسیدند.
مدیر عامل انجمن نجات یادآور شد: در آلبانی هم عدهای از اعضای جدا شده سازمان تحت عنوان انجمن آسیلا در آن کشور برای آزادی افراد دربند تلاش میکنند، امروز در قالب تجمع و برگزاری نمایشگاه عکس و کاریکاتور گرد هم میآیند.
در این تجمع همچنین اعضای مختلف افراد دربند فرقه منافقین به بیان دردهایی که طی ۴ دهه متحمل شدهاند و خواستههای خود از دولت آلبانی پرداختند و ضمن تشکر از این دولت، ادامه روند برخورد قانونی با فرقه رجوی شدند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/