صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نسل‎کشی زنان و دختران بومی در کانادا؛ جنایتی با ابعاد مختلف

۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶:۳۲
کد خبر: ۴۷۲۰۰۸۱
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
نادیده گرفته شدن قتل و مفقود شدن زنان بومی در کانادا به نوعی تداوم نسل‎کشی علیه آنها به شمار می‌رود.

خبرگزاری میزان – یک گزارش می‎گوید نسل‎کشی علیه بومیان کانادا تداوم می‌یابد و این امر درباره قتل و ناپدید شدن زنان و دختران بومی در این کشور است.

با وجود تعداد قربانیان که سال به سال افزایش می‌یابد، بسیاری از کانادایی‌ها در درک اینکه چگونه تحقیقات به یافته‌های خود رسیده است یا قبول دارند که جنایتی به این بزرگی در کشورشان در حال وقوع است، مشکل دارند.

به همین دلایل، انجمن زنان بومی کانادا(NWAC)، راه‎اندازی یک کتابچه گرافیکی را اعلام کرده که توضیح می‌دهد چگونه تحقیقات ملی به نتیجه اجتناب‎ناپذیر نسل‎کشی رسیده است.

درخواست برای افزوده شدن موضوع به کتب درسی

این انجمن از وزرای آموزش در هر استان و منطقه خواسته که این مطالب را در برنامه‌های درسی دبیرستان در حوزه خود بگنجانند.

این کتابچه گرافیکی که پر از تصاویر دلخراش مربوط به قتل زنان بومی کاناداست، به زبان ساده توضیح می‌دهد که چرا اقدامات علیه بومیان کانادا از نظر قانونی یک نسل‌کشی محسوب می‌شود، و اقداماتی را ارائه می‌دهد که می‌توان برای پایان دادن به این روند انجام داد.

جنایتی با ابعاد گسترده

به گزارش «nwac.ca»، «لین گرولکس»، مدیرعامل NWAC، می‌گوید: می‌دانیم که پذیرش این موضوع برای برخی از مردم دشوار است که نسل‌کشی تنها میراثی از گذشته استعماری کانادا نیست، بلکه جنایتی مداوم با ابعاد گسترده است که امروز نیز به قربانی کردن بومیان و به خصوص زنان و دختران ادامه می‌دهد.

به گفته وی، این ناتوانی در پذیرش واقعیت مانعی است که تلاش‌ها برای پایان دادن به خشونت علیه زنان و دختران بومی را مسدود می‌کند.

انجمن زنان و دختران بومی بر این باور است که قرار دادن کتابچه در کتب درسی دانش‌آموزان، درک گسترده‌ای از این موضوع ایجاد می‌کند و انگیزه راه‌حل‌های واقعی را تقویت خواهد کرد.

«گرولکس»، می‌گوید: برخی از نسل‌کشی‌های شناخته‌شده، مانند نسل‌کشی «توتسی‌ها» در رواندا، در دوره‌های زمانی مشخصی اتفاق افتاد و با کشتار دسته‌جمعی مشخص شد، اما با این حال نسل کشی استعماری یک روند کند است.

وی، معتقد است سیاست‌های تخریب استعماری مردم بومی به صورت موذیانه و طی دهه‌ها صورت گرفت، اعمال خشونت‌آمیز و قصد تخریب ساختاری، نهادینه و بر عهده چندین دولت و مقام‎های سیاسی است.

انجمن زنان بومی کانادا همچنین از مردم این کشور می‌خواهد که از این کمپین حمایت کنند؛ در طول ماه ژوئن، ماه «تاریخ بومیان»، این سازمان از مردم خواسته که نامه‌هایی به دولت‌های محلی بفرستند و درخواست کنند برنامه‌های درسی دبیرستان‌ها به گونه‌ای که آموزه‌های مربوط به نسل‌کشی را شامل شود، اصلاح شود.

در ۲۱ ژوئن، روز ملی مردم بومی در کانادا، یک نسخه دیجیتالی از کتابچه ارسال شده و در همان روز نمایندگان پارلمان و سناتور‌های این کشور نیز کتابچه را دریافت کرده‌اند.

«گرولکس»، در بخشی دیگر گفت: این یک موضوع حزبی و سیاسی نیست، و موضوعی نیست که تنها یک سطح از دولت به آن رسیدگی کند و زمان آن فرا رسیده که همه کانادایی‌ها حقیقت را بپذیرند؛ زمان توقف نسل‎کشی فرا رسیده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *