صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عزم شهرداری تهران برای تامین ۲۰ درصد از برق مصرفی از محل توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴:۲۵
کد خبر: ۴۷۱۹۹۸
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: طبق اسناد فرادستی و مصوبه هیأت وزیران، تأمین حداقل بیست درصد برق مصرفی از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر در دستور کار شهرداری تهران قرار دارد.

به گزارش گروه جامعه ، صدرالدین علی پور مدیر این اداره کل از تولید مازاد برق تولید شده از انرژی‌های تجدید پذیر به شبکه برق سراسری توسط شهرداری تهران خبر داد.

علی پور در ادامه با بیان اینکه سوخت‌های فسیلی که از سال‌ها پیش پایه و اساس موازنه انرژی را در اقتصاد جهان تشکیل می‌داد، در آینده‌ای نه چندان دور به اتمام خواهد رسید، گفت: مصرف فزاینده آن‌ها باعث تولید گاز‌های گلخانه ای، بروز آلودگی هوا و سایر آلودگی‌های محیطی، پدید آمدن تغییرات اقلیم و گرمایش جهانی و دیگر پیامد‌های منفی وابسته به آن شده است.

وی در ادامه خاطر نشان ساخت: کشور ایران حدود یک درصد جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد ولی بیش از دو درصد گاز‌های گلخانه‌ای دنیا را تولید می‌کند، از سوی دیگر متوسط مصرف سرانه انرژی در ایران ۴ الی ۵ برابر متوسط مصرف سرانه دنیا و برای مثال ۱۷ برابر مصرف سرانه کشور ژاپن است.

علی پور با اذعان اینکه ایران بزرگترین کشور یارانه دهنده در جهان برای مصرف سوخت‌های فسیلی است، گفت: وضعیت کشور ایران چه از لحاظ تولید و مصرف انرژی، چه از لحاظ وابستگی به سوخت‌های فسیلی و چه از لحاظ آلودگی محیط زیست، وضعیت مطلوبی ندارد.

وی در ادامه افزود: در این زمینه نیازمند تصمیم‌گیری‌هایی تعیین‌کننده و اقداماتی قاطع در کوتاه مدت در مقیاس‌های محلی و منطقه‌ای هستیم تا از تأثیرات و پیامد‌های بیشتر بحران‌های محیط زیستی ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی جلوگیری کرده و با تغییر رویه به سوی دستیابی به توسعه پایدار گام برداریم.

علی پور با تاکید بر اینکه یکی از بهترین و مؤثرترین راه حل‌ها جایگزینی سوخت‌های فسیلی با انرژی‌های نو و تجدیدپذیر است، گفت: از جمله سیاست‌های شهرداری تهران توسعه انرژی‌های نو در سطح شهر است و این مجموعه در جهت الگوسازی و فرهنگ سازی توسعه انرژی‌های نو اقدامات متعددی را در دست اقدام دارد که در صورت حمایت‌های مالی و معنوی اقدامات مؤثرتری در مقیاس بزرگتر جهت توسعه استفاده از انرژی‌های نو صورت خواهد گرفت.

وی ادامه داد: تقریباً هر ساله با آغاز فصل گرما و افزایش دمای هوا مصرف برق نیز در کشور افزایش یافته و ظرفیت عملی تولید برق در کشور جوابگوی نیاز مصرفی در روز‌های پیک مصرف تابستان نیست و منجر به قطعی برق می‌شود.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: طبق اسناد فرادستی مصوبه هیأت وزیران "تأمین حداقل بیست درصد برق مصرفی از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر" مصوبه "الزام شهرداری تهران به توسعه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر در شهر تهران" و مصوبه "الزام شهرداری تهران به اجرای برنامه اصلاح الگوی مصرف"، مجموعه شهرداری تهران را برآن می‌دارد تا به عنوان یک نهاد تأثیرگذار اقدامات عملی و اجرایی در زمینه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه سازی مصرف انرژی را در راستای تحقق این اسناد به انجام رساند.

علی پور خاطر نشان کرد: بر این اساس شهرداری تهران نیز تدریجا و با برنامه ریزی مناسب باید در مسیر توسعه کاربرد انرژی‌های تجدیدپذیر گام بر دارد که ضمن تأمین مصرف مورد نیاز مجموعه خود، تزریق مازاد تولید برق خود را به شبکه سراسری داشته باشد که می‌تواند به عنوان یک الگو برای سایر شهر‌های کشور مطرح شود.

وی در پایان خاطر نشان ساخت: این پروژه قطعاً یک قطعه از پازل بهبود کیفیت محیط زیست شهر تهران و گامی مؤثر و محکم در جهت دستیابی به "شهری برای همه" خواهد بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *