۱۳ هزار شکوائیه و اطلاعیه در بازرسی کرمان رسیدگی شد
خبرگزاری میزان - احمد آبیار امروز چهارم تیرماه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه اظهاکرد: اصحاب رسانه استان کرمان مجموعهای امین و مورد اعتماد دستگاهها به ویژه دستگاه قضائی هستند و کمترین مشکلات و پروندهها را در دادگاه مطبوعات استان داریم.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و به ویژه شهید دکتر بهشتی بیان کرد: شهید بهشتی معمار دستگاه قضائی جمهوری اسلامی بود و هنوز آثار سیاستگذاری وی در این قوه جاری و ساری است.
بازرس کل استان کرمان تصریح کرد: یکی از نهادهای وابسته به قوه قضائیه، سازمان بازرسی است که یکی از محورهای اساسی فعالیت این سازمان، اقدامات پیشگیرانه است و رکن اصلی سازمان اقداماتی است که سوء جریانی در دستگاه اداری پیش نیاید.
وی گفت: اگر سوءجریان یا ترک فعلی در سیستم اداری مشاهده شود، ابتدا گزارش هشداری صادر میشود که در سال گذشته ۱۶۷ گزارش هشداری برای دستگاههای اجرایی استان ارسال شده است.
بازرس کل استان کرمان گفت:در مجموع در سال ۱۴۰۱ قریب به ۱۳ هزار شکوائیه و اطلاعیه مورد رسیدگی قرار گرفته است.
آبیار افزود: یکی دیگر از وظایف سازمان بازرسی، رسیدگی به شکایات مردمی است و سال گذشته قریب به ۶ هزار شکوائیه مردمی علیه دستگاههای اجرایی را رسیدگی کردیم و در مواردی در آنها مشکل مردم حل شده و برخی شکایات مبنای گزارش و تشکیل پرونده و کشف تخلف شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در سال قبل قریب به ۷هزار اطلاعیه از سوی مردم واصل شده که برخی از این اطلاعیهها مبنای کشف فساد از جمله رشوه و ... شده است.
بازرس کل استان کرمان در ادامه سخنانش عنوان کرد: خدمت به مردم اصل اولیه در دستگاهها و نهادهاست، اما برخی کارمندان آن طور که باید نوکری مردم را انجام نمیدهند و برخی برخورد درستی ندارند.
آبیار در ادامه با بیان اینکه مبارزه با فساد کار بسیار سخت و طاقت فرسائی است، تصریح کرد: سال گذشته ۲۲۵ پرونده اعم از کیفری و تخلفات اداری در استان کرمان تشکیل دادیم.
بازرس کل استان کرمان گفت: عمده پروندههای تشکیل شده مربوط به ترک فعل کارکنان دولت است و ابتدای سال ۱۴۰۱، ۱۱۷ نفر که مرتکب جرم شدهاند، اعم از ترک فعل، اختلاس، ارتشاء، تصرف غیرقانونی، تصدی بیش از یک شغل و تبانی در معاملات دولتی شناسائی و به مرجع قضائی معرفی شدهاند.
وی با بیان اینکه پروندههای فساد با سرعت و دقت ارجاع و رسیدگی میشود، افزود: اکثر کارمندان و مدیران، افراد سالم و متعهدی هستند، اما اندکِ فساد هم غیرقابل بخشش است، زیرا حیثیت کل مجموعه را زیر سئوال میبرد و موجب بی اعتمادی به سیستم اداری میشود.
انتهای پیام/