صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آغاز اجرای طرح گفت‌وگوی بین نسلی در ۱۲۰۰ کلاس کشور

۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶:۱۱
کد خبر: ۴۷۱۹۸۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور صبح امروز در حاشیه نشست گفت‌وگوی بین نسلی به امضای سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش و معصومه ابتکار، معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهوری رسید.

به گزارش گروه جامعه ، مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش در نشست گفت‌وگوی بین نسلی گفت: سال‌هاست که توافق‌نامه بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده منعقد شده است که در سال‌های گذشته از سه طرح حمایت شد که هم اکنون جزو طرح‌های دفتر امور زنان است.

وی در ادامه افزود: این ۳ طرح شامل آموزش حقوق به دانش آموزان دختر، بهبود وضعیت آموزشی و بهداشتی و بهبود شیوه مهارت‌های ارتباطی دانش آموزان با اولیای مدرسه و خانواده است. در این تفاهم‌نامه جدید ۳ موضوع، اما مورد بحث است که شامل حمایت از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای ارتقای مهارت‌های آموزشی و پرورشی مربیان متوسطه اول با عناوینی، چون «نشاط و شادی، امید، ابراز وجود، مدیریت، معنویت و خودمختاری»، طرح ملی ارتقای آگاهی دانش‌آموزان و تدوین بسته عملیاتی بازگرداندن دختران بازمانده از تحصیل به مدرسه است.

مینایی‌پور گفت: گفت‌و‌گوی بین نسلی از دی ماه سال گذشته با همکاری معاونت زنان ریاست جمهور در ۵ فرهنگسرا اجرا شد. کارگروه گفتگو در دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد و ۴ دوره گفتگو برای بانوان برگزار شد.

مینایی‌پور به برگزاری نشست تخصصی گفتگو اشاره کرد و گفت: برای این منظور آموزش دانش آموزان از سوی استادان در استان‌ها پیش‌بینی و بودجه تأمین شد و در این زمینه جلسات گفتگو بین دختران در ۴ قسمت شامل گفت‌وگوی دانش‌آموزان با دانش‌آموزان، گفتگو دانش آموزان با والدین، گفت‌وگوی دانش‌آموزان با اولیای مدرسه و گفت‌وگوی دانش‌آموزان مسؤولان شهر است. این طرح در ۱۲۰۰ کلاس در سراسر کشور اجرا می‌شود که شیوه نامه آن ارسال شده و از امروز این دوره‌های گفتگو آغاز می‌شود.

وی به کاهش زمان گفتگو در خانواده‌ها اشاره کرد و ادامه داد: تعداد کلمات رد و بدل شده در خانواده از روزی۱۵۰۰ کلمه به ۵۰۰ کلمه کاهش یافته است که البته از جمله دلایل افزایش حضور فرزندان در فضای مجازی است و کاهش گفت‌وگوی بین نسلی است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *