صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

الحاق زیردریایی‌های نسل جدید به ناوگان نداجا تا ۲ ماه آینده

۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲:۴۳
کد خبر: ۴۷۱۹۵۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: اوایل بهمن شاهد الحاق نسل جدید و بسیار پیشرفته زیردریایی‌های بومی به ناوگان نداجا خواهیم بود.

به گزارش گروه سیاسی ، امیر دریادار «حسین خانزادی» صبح شنبه در مراسم الحاق ناوشکن سهند در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس، اظهار داشت: امروز در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت روز نیروی دریایی، ناوشکن تمام ایرانی سهند به ناوگان جنوب جمهوری اسلامی ایران ملحق شد. این ناو در شش سال ساخته شده و آماده انجام عملیات های محوله است.

وی عنوان کرد: نسل جدیدی از ناوشکن‌های کلاس موج و نسل سوم جماران به نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در جنوب ملحق شد و در پی آن ناوشکن‌های دنا و ناوشکن دماوند را تا چند ماه دیگر احیا و برای بار دیگر به نیروی دریایی ملحق خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: امروز رستاخیز سهند است و با اراده و باور جوانان ایرانی به عرصه نبرد بازگشته است. سامانه‌های رانش، قابلیت‌های مصون بخش امنیت را به منطقه اهدا می‌کند.

وی تاکید کرد: اطمینان داریم که زمان افول استکبار جهانی فرا رسیده است و به پاس خون شهدای ناوهای جوشن، پیکان، سهند و سبلان با چشمانی بیدار در دریا ایستاده‌ایم تا با توسل به درس عاشورا توانایی‌های ظاهری دشمنان را به زانو درآوریم.

امیردریادار خانزادی با بیان اینکه روزی که مقام معظم رهبری در کارخانجات منطقه یکم بندرعباس ابلاغ فرمودند ناوشکن بسازید با ظرفیت حمل بالگرد و پرتاب موشک، خیلی‌ها فکر نمی‌کردند امروز به این ظرفیت‌ها دست یابیم، بیان کرد: در 30 بهمن سال 88، ناو جماران بعد از تلاش 12 ساله به ناوگان نیروی دریایی ملحق شد. وقتی جماران ملحق شد در حوزه بین‌الملل خیلی‌ها می‌پرسیدند آیا این شناور حرکت هم می‌کند؟ این سؤال معنا دارد، یعنی خیلی کشورها باور نداشتند ایران در زیر فشارهای شکننده تحمیل جنگ و تهدیدات گسترده، توانایی داشته باشد، ناوشکنی بسازد که موشک پرتاب کند.

وی با اشاره به اینکه اعزام پیاپی ناوشکن جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با پدیده دزدی دریایی این موضوع را ثابت کرد، تصریح کرد: قطعاً هر پدیده‌ای با نگاه علمی زمانی ثابت می‌شود که تکرارپذیر باشد. ناوشکن دماوند که چند سال بعد در حادثه‌ای ناخوشایند در دریای طوفانی شمال با صخره‌ها برخورد کرد، تکرار این موضوع بود.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در آستانه سالگرد آن سانحه ناوشکنی را که ساختش 12 سال به طول انجامیده بود به دریا برگرداندیم، ساخت و عملیاتی شدن دماوند در دریای خزر با همت نیروی دریایی ارتش و اراده‌ای که در مجموعه وزارت دفاع نهادینه‌ شده از امروز 18 ماه بیشتر به طول نمی‌انجامد و در تلاش هستیم این زمان را کوتاه‌تر کنیم، عنوان کرد: علاوه بر ناوشکن دماوند در هفته آینده و ماه‌های پس‌ از آن شاهد الحاق ناوشکن‌های کلاس موج نیز خواهیم بود.

دریادار خانزادی با بیان اینکه ناو سهند ظرفیت بزرگی است که بسیار پیشرفته‌تر از جماران و دماوند است، خاطرنشان کرد: پس‌ از آن در بازه شش الی هفت ماهه الحاق ناوشکن دنا را خواهیم داشت و اوایل بهمن شاهد الحاق نسل جدید و بسیار پیشرفته زیردریایی‌های تماماً ساخت ایران خواهیم بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *