اسناد کاداستر ۹۵ درصد اراضی ملی استان کهگیلویه و بویراحمد صادر شد
خبرگزاری میزان – نگینتاجی با اشاره به صول و اولویتهایی که در ۴ سال گذشته در هنگام تودیع و معارفه خود به آنها پرداخته بود، اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایفی که با توجه به اصل ۱۵۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی به آن پرداخت شده رسیدگیهای قضایی بود که رسیدگیها در دادگستریها به یک نقطه مطلوبی به عنوان دادرسی عادلانه برسد که مردم وقتی به دادسرا و دادگاهها و شعبه تجدید نظر مراجعه میکنند رأیی که صادر شده قانونی و در عین حال به حقیقت نزدیکتر باشد.
وی افزود: ویژگیهایی که به عنوان یک دادرسی عادلانه به آنها اعتقاد دارند، حاکمیت اخلاق در مجموعه دادگستری در درون سازمانی نسبت به ارباب رجوع و نسبت به نهادهای بیرون از دستگاه قضایی است و اعتقاد دارم احترام به ارباب رجوع صرفاً یک خوشرویی ظاهری نیست گرچه این موضوع لازم است، اما کافی نیست.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: خوشبختانه با تلاشهای خوبی که همکاران داشتند باید شرایطی فراهم شود که از اطاله دادرسی جلوگیری و آراء متقن صادر شود و آن احترام واقعی به مردم است.
وی افزود: در داشبورد الکترونیک قوه قضاییه که از مرکز کنترل میشود و دادگستریها هیچ نقشی در آن ندارند در رضایتمندی مردم دادگستری استان رتبه اول را کسب کرده است.
نگینتاجی اظهار کرد: در هیچ استانی به میزان استان کهگیلویه و بویر احمد مباحث علمی و تخصصی مطرح نشده است و تمام کسانی که در یک دادرسی از قبیل منابع طبیعی، محیط زیست کارشناس دادگستری، ضابط، قاضی و وکیل نقش دارند اگر دانش لازم را نداشته و از تجربه لازم برخوردار نباشند چالشهایی مثل اطاله دادرسی و اتقان آرا حل نمیشود.
وی افزود: بنابراین اگر مهارتهای لازم را نداشته باشند هیچ وقت نمیتوانیم بگوییم چالشهایی مانند اطاله دادرسی را حل کرده ایم، برای وکلاء و کارشناسان، قضات ویژه و شعب بدوی و تجدیدنظر، ۶ دوره آموزشی برگزار کردیم.
تشکیل شورای راهبردی بین پلیس و دستگاه قضایی
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تشکیل شورای راهبردی بین پلیس و دستگاه قضایی، گفت: در اجرای سیاستهای کلی در سیمای جرایم در شورای راهبردی، تصمیمات گرفته میشود و به کارگروههای اقتصادی و کارگروههای ویژه سپرده و آثار آن را در نزاعهای دسته جمعی مشاهده میکنیم و با اجرای برنامه ثابت طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در نظر دارد زمین در از لحاظ فراوانی در رتبه ۳۳ و از لحاظ نرخ در رتبه ۳۲ قرار داریم.
تشکیل شورای صیانت از حقوق بیت المال در حفظ حقوق عامه
نگینتاجی با اشاره به این که چنانچه مدیران ادارات و سازمانها ترک فعلی داشته باشند دستگاه قضایی برای آنها پرونده تشکیل میدهد گفت در صیانت از حقوق بیت المال به صورت حوزه ای، یک منطقه را آسیب شناسی و بررسی کردیم که نتیجه آن شد که فرهنگ نظارت پذیری تقویت شود و نتیجه این اقدام باعث شد از هزاران هکتار رفع تصرف از اراضی ملی و منابع طبیعی صورت گیرد.
وی افزود: کارخانه قند نمونه یک کار فاخر و عملیاتی بود که واگذاری به ثمن بخس که اصول معاملات معوض در آن رعایت نشده بود و صد در صد یک معامله غرری بود که دستگاه قضایی با قدرت وارد شد و رأی آن را صادر کرد و گام به گام موضوع کارخانه قند را پیگیری کرد.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در همین راستا دادگستری استان مسائلی مانند حقوق، بیمه و بازنشستگی کارگران و کارکنان کارخانه قند یاسوج را پیگیری کرد؛ کارخانه قند اکنون با ۱۲۰ نفر مشغول کار، آماده افتتاح و فعالیت است.
نگینتاج گفت: در بازدیدی که از کارخانه قند یاسوج داشتیم کارخانه آماده تولید است و روزانه توان فرآوری هزار و ۷۰۰ تن چغندر و تولید ۱۳۰ شکر و ۴۰۰ تن شکر قرمز را دارد.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به موضوع کارخانه سیمان مارگون در موضوع حفظ حقوق عامه، اظهار کرد: سرمایه گذار کارخانه سیمان مارگون یک فرد لبنانی است و اگر حمایتهای قاطع دستگاه قضایی که حمایتهای علمی، تخصصی و میدانی و برخوردهای قاطعانهای که صورت گرفت نبود آرامشی که در سالهای گذشته نبود، اکنون به کارخانه برگشته است و سرمایهگذار اعلام آمادگی کرده است که سرمایه گذاری بیشتری در استان انجام دهد.
وی با اشاره به موضوع کاداستر، گفت: بسیاری از آنها در استان وجود دارد و خطها و نزاعها و درگیریهایی که وجود دارد بیشتر بر روی مسائل اختلافات ملکی و خانوادگی است. تعارضات بین مردم و منابع طبیعی که با هزاران پرونده روبرو شده است همه به دلیل عدم تثبیت حدود مالکیت بین منابع طبیعی و اراضی کشاورزی است.
نگینتاج ادامه داد: در اراضی ملی ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داریم و اکنون در اراضی کشاورزی این موضوع به ۳۰ درصد رسیده است هر کشاورزی که در زمینی تصرف مالکانه دارد و اطرافیان و مجاوران حدود زمین وی را تایید کنند، سند مالکیت مفروز میگیرد و باعث میشود که کاربری اراضی از بین برود و بیش از ۴۰ اثر امنیتی و اقتصادی برای مالک داشته باشد.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به موضوع مبارزه با فساد در سازمانها و ادارات، گفت: در سازمان بازرسی گزارشهایی که به دادسرا و محاکم داده شده است ۸۳% آنها قطعی شده است.
نگین تاجی اظهار کرد: موضوع آمار گرایی را آسیب شناسی کرده و برای قوه قضاییه فرستادیم و این موضوع سبب شده که آمارگرای حذف شود و حجم ورودی پرونده که در هر شعبه در سال گذشته ۲۲۰ پرونده بوده با اجرای طرح مدیریت پروندههای قضایی قریب ۴۰ درصد چارت تشکیلاتی دادگستری استان را افزایش دادیم و بزرگترین کار در دستگاه قضایی که باعث شدن اطاله دادرسی و کیفیت رسیدگی بیشتر شو انجام گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به برخورد با مدیرانی که ترک فعل کرده اند، تصریح کرد: در امور شهری در گچساران با تخریب یک ساختمان ۳ طبقه برخورد کردیم و در امور شهری استان برای یک نفر در دیوان عدالت اداری حکم انفصال صادر شد و هر جایی که نهادهای نظارتی و اطلاعاتی گزارشاتی دارند محال است که برخورد نکرده باشیم.
وی افزود: در سطح مدیران ارشد، در شورای شهر دهدشت یک نفر بازداشت موقت شده است.
نگینتاجی در خصوص سرقت گفت: سرقت زاییده فقر و بیکاری و عدم اشتغال است. در استان سرقتهای به عنف نداریم، در گذشته پارکینگهای ساختمانها را حذف میکردند و جلوی این کار را گرفتیم و تشکیل پلیس محله میتواند جلوی سرقتهای را بگیرد و مردم در تشکیل پلیس محل نقش دارند و میتوانند باعث امنیت بیشتر در محلات شود.
وی افزود: دادگستری وامدار هیچ جریان سیاسی و شخصی نیست و اگر متوجه شویم مدیری تخلف کرده است، با وی برخورد قاطع میشود.
انتهای پیام/