صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه ریزی جدی دولت برای احداث ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸:۰۳
کد خبر: ۴۷۱۹۱۴۸
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
معاون اول رئیس جمهور در جلسه رسیدگی به مطالبات و توسعه نیروگاه اتمی بوشهر از برنامه ریزی جدی دولت برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای خبر داد و بر تسریع در اجرای فاز‌های جدید این نیروگاه تاکید کرد.

خبرگزاری میزان - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد مخبر در جلسه رسیدگی به مطالبات و توسعه نیروگاه اتمی بوشهر پیشرفت‌های هسته‌ای کشور را از عوامل اقتدار کشور برشمرد و گفت: تاکید مقام معظم رهبری بر پیشرفت‌های هسته‌ای کشور با هدف افزایش اقتدار و سرعت بخشیدن به روند توسعه است.

معاون اول رئیس جمهور حرکت در جهت تولید انرژی هسته‌ای را از ضرورت‌های امروز جهان دانست و افزود: استفاده از سوخت و انرژی‌های فسیلی روز به روز جایگاه خود را از دست می‌دهد و اهمیت انرژی هسته‌ای دوچندان می‌شود.

مخبر توجه به فرامین مقام معظم رهبری را از رویکرد‌های جدی دولت مردمی سیزدهم عنوان کرد و گفت: دولت مردمی تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا مطالبات و منویات ایشان در بخش‌های مختلف و بویژه صنعت هسته‌ای کشور اجرایی و عملیاتی شود و بتوانیم از این علم پیشرفته در همه ابعاد صلح آمیز آن در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی، پزشکی، داروسازی، کشاورزی و صنایع نوین بهره ببریم.

معاون اول رئیس جمهور وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی اتمی را مکلف کرد در همین راستا، برنامه‌ای مدون و فازبندی شده برای احداث ۲۰هزار مگاوات نیروگاه اتمی تدوین و منابع لازم برای اجرای این برنامه را در بودجه سال ۱۴۰۳ پیش بینی کنند.

در این جلسه که وزیر نیرو نیز حضور داشت، تصمیمات لازم برای رفع مطالبات نیروگاه اتمی بوشهر اتخاذ و بر تسریع در احداث دو واحد جدید این نیروگاه هر کدام به میزان ۱۰۸۰ مگاوات برق هسته‌ای تاکید شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی نیز ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های در دست اجرا، گفت: با توجه به اینکه سند توسعه نیروگاه‌های اتمی کشور تا افق ۱۴۲۰ در دستور کار قرار دارد، فرایند شناسایی مناطق متعدد برخوردار از الزامات فنی و عمومی مورد نیاز برای احداث نیروگاه‌های اتمی جدید آغاز شده است و این سازمان به همراه وزارت نیرو برنامه‌ای مدون را با این سند توسعه تلفیق و به دولت ارائه خواهد داد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *