صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راه‌اندازی قرارگاه تدابیر ویژه دارویی برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی/ ۱۵۰ داروخانه به دلیل تخلفاتشان پلمب شدند

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳:۲۹
کد خبر: ۴۷۱۸۶۲۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به راه اندازی قرارگاه تدابیر ویژه دارویی به منظور هماهنگی بین سازمان‌ها و دستگاه‌ها در زمینه تامین دارو و تجهیزات پزشکی از پلمپ ۸ شرکت و ۱۵۰ داروخانه به دلیل تخلف در فروش دارو و تجهیزات پزشکی در زمینه نظارت بر بازار دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد.

خبرگزاری میزان - بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۹ خردادماه) مجلس شورای اسلامی سومین گزارش کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی درمورد بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در دوحوزه واردات و ترخیص تجهیزات پزشکی و مدیریت بازار دارویی کشور در اجرای تبصره (۱) ماده (۱۰۷) آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت شهادت امام جواد (ع) از گزارش کمیسیون بهداشت در رابطه با مسائل مربوط به سلامت تشکر و از همراهی رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت نیز قدردانی ویژه و همچنین از مشکلات در این حوزه از کلیه نمایندگان عذرخواهی کرد.

وزیر بهداشت تصریح کرد: زنجیره تهیه دارو فرآیندی است که در آن ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف در آن مشارکت دارند و یکی از حلقه‌های آن زنجیر وزارت بهداشت است. در این فرآیند تهیه دارو علاوه بر قوانین مصوب مجلس، سازمان‌های مختلف نیز دخیل هستند و ما برای اینکه بتوانیم هماهنگی بین دستگاهی داشته باشیم قرارگاه تدابیر ویژه دارویی را از ابتدا تشکیل دادیم و این قرارگاه به صورت مرتب جلسه دارد.

وی با بیان اینکه در این قرارگاه سازمان برنامه و بودجه کشور، بانک مرکزی، سازمان‌های بیمه گر و نهاد‌های نظارتی حضور دارند، گفت: فعالیت‌ها در این قرارگاه رصد می‌شود و جا دارد همینجا از همکاران جوانی که در این قرارگاه فعالیت شبانه روزی دارند، تشکر کنیم. هدف اصلی ما پیشگیری و تامین نیاز‌های دارویی و تجهیزات پزشکی است.

عین اللهی یادآور شد: یکی از ارگان‌هایی که در این زمینه کار می‌کند و فعالیت‌های آن بسیار ثمربخش است گمرک بوده، اخیرا ما مشکلی را در گمرک داشتیم که در رابطه با تجهیزات پزشکی تعرفه گمرکی به ۴ درصد افزایش پیدا کرد و همین امر باعث شد شرکت‌های تجهیزات پزشکی نسبت به ترخیص کالای خود اقدام نمی‌کردند به دلیل اینکه افزایش حقوق گمرکی موجب این بود که این شرکت‌ها مبلغ بیشتری را پرداخت کنند.

وزیر بهداشت با اشاره به جلسه‌ای که با حضور رئیس مجلس برگزار شد، گفت: نهایتا مقرر شد عوارض گمرکی از ۴ به یک درصد کاهش پیدا کند تا ترخیص تجهیزات پزشکی و دارو با مشکل مواجه نشود.

وی موضوع دیگر در این حوزه را بحث ارز دانست و گفت: با توجه به تدابیر صورت گرفته امیدواریم تامین ارز در این حوزه به خوبی انجام شود و در تلاش هستیم بسیاری از فرآیند‌ها را در حوزه ترخیص دارو به استان‌ها واگذار کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه سامانه‌هایی در حوزه وزارت بهداشت راه اندازی شده که این سامانه‌ها نیز به روز فرآیند‌ها را رصد می‌کنند در خصوص بحث قیمت گذاری نیز گفت: در این زمینه حوزه بازرسی وزارت بهداشت به صورت فعال در حال کار بوده و ما اخیرا ۸ شرکت را به صورت موقت پلمپ کرده ایم و ۱۵۰ داروخانه به دلیل تخلفاتی که داشته اند تعطیل شده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *