صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مدیریت بی‌حاصل پوریا در فدراسیون بدمینتون/ حضور نمایشی در المپیک و دیگر هیچ

۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۱۸۴۱۰
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
رئیس فدراسیون بدمینتون در حالی مدعی است که ۴۰ سال در این رشته حضور دارد و در عین حال نیازمند حمایت بیشتر است که در این ۴ دهه عملاً اتفاق مثبت درخور توجهی در این رشته اتفاق نیفتاده است.

خبرگزاری میزان - چند هفته پیش بود که انتخابات فدراسیون بدمینتون بعد از کلی حواشی برگزار شد و محمدرضا پوریا برای چهارمین دوره متوالی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

پوریا در حالی در این دوره هم به عنوان رئیس انتخاب شد که پیش از انتخابات به علت ۳ دوره ریاست متوالی بر بدمینتون، طبق آیین‌نامه انتخاباتی مجاز به حضور در انتخابات نبود، اما ثبت‌نام کرد و در نهایت با تمسک به پست آسیایی که بعد از پایان دوره ریاستش بر فدراسیون و پس از ثبت نام در انتخابات حاصل شد، مجوز حضور در انتخابات را کسب کرد.

در هر حال این انتخابات برگزار شد و همانطور که قابل پیش‌بینی بود پوریا برای چهارمین دوره هم موفق به نشستن روی کرسی ریاست این فدراسیون شد، اما حاصل مدیریت وی در دوره‌های گذشته چه بوده است؟

با نگاهی گذرا به عملکرد پوریا در این سال‌ها به روشنی مشهود است که این فدراسیون عملاً در دوره‌های اخیر هیچ‌گونه دستاورد و افتخاری را به تالار ورزش کشور نیفزوده که هیچ، بلکه با درجا زدن حالا از تمام رشته‌های راکتی دیگر نیز با فاصله بسیاری عقب افتاده است، موضوعی که حتی معاون وزیر ورزش نیز به آن اذعان دارد و باعث ایجاد گلایه آنهم در جمع رسانه‌ها و مسئولان این فدراسیون شده است.

سیدمحمد پولادگر، معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در پایان انتخابات این فدراسیون با انتقاد از عملکرد مدیران بدمینتون اظهار داشت: با توجه به سابقه مدیریتی شما در این رشته توقع داریم در بخش توسعه همگانی تلاش کنید، چون مخاطبان قابل توجهی دارد. این رشته باید پر از ستاره باشد و ما توقع داریم.

وی ادامه داد: ما باید در رویداد‌های رسمی صاحب مدال شویم. این رشته می‌توانست عرض اندام کند، چون کشور ما استعداد‌های زیادی دارد و استثنا است و این رشته می‌تواند در بازی‌های آسیایی شرکت کند و مدال بگیرد. شما که می‌توانید سهمیه المپیک بگیرید چرا نمی‌توانید مدال آسیایی بگیرید؟ تا چه زمانی می‌خواهید بگویید آسیای شرقی قدرتمند است؟

پولادگر تصریح کرد: شما باید در بخش همگانی تلاش کنید و در بخش قهرمانی هم درجا نزنید. ۵۰ سال است که می‌گویید شرق آسیا قوی است. این رشته زمینه رشد و شکوفایی دارد و من توقع دارم که بدمینتون پیشرفت کند. از شما توقع داریم در این رشته رشد کنید و در آسیا صاحب مدال شوید. کسب مدال در این رشته برابر با مدال جهانی است.

بدمینتون برخلاف بسیاری دیگر از رشته‌های راکتی مانند تنیس‌روی‌میز، اسکواش و حتی تنیس که طی سال‌های گذشته موفقیت‌هایی در سطح قاره و جهان داشته‌اند، هیچ‌گاه مدالی در رده بزرگسالان دشت نکرده و طی ۳ دوره ریاست پوریا بر بدمینتون ایران، دستاورد خاصی نداشته و فقط فعل درجا زدن و عقب‌گرد را صرف کرده است؛ و حتی توجه جدی به پایه‌ها برای آینده نیز دیده نمی‌شود.

پوریا پس از انتخاب چهار باره‌اش به عنوان رئیس فدراسیون اظهارات جالبی داشت.

وی گفت: من ۴۰ سال است در رشته بدمینتون هستم و نیاز به حمایت بیشتر دارد و اگر قرار است توسعه‌ای در آن انجام شود، نیاز به نگاه ویژه دارد. ما سالن‌های زیادی در کشور داریم که همه به بخش خصوصی واگذار شده است. حتی سالن‌هایی که فدراسیون بدمینتون، پایه‌ریزی آن‌ها را انجام داده نیز در حال حاضر در اختیار بخش خصوصی است.

پوریا ادامه داد: اردو‌های تیم ملی با کمک یکی از دوستان در محلات برگزار می‌شود. به همین خاطر ما در ابتدا باید زیربنا را بسازیم. من نایب رئیس کنفدراسیون آسیا هستم و در حالی که کشور‌های منطقه از من توقع برگزاری اردو دارند، برای خودم بودجه و سالن ندارم.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پوریا ریاست این فدراسیون را در سه دوره اخیر بر عهده داشته، اما انتقاد‌های فراوانی به عملکرد او وارد بوده؛ با این حال او که خود را باسابقه‌ترین رییس فدراسیون ایران و واجد شرایط می‌داند، تصمیم گرفته برای چهارمین دوره نیز تصدی ریاست این فدراسیون را برعهده بگیرد. اینکه آیا قرار است در دوره جدید ریاست وی اتفاقات جدیدی در این رشته رخ دهد تنها زمان می‌تواند پاسخگوی آن باشد، هرچند با توجه به عقبه مدیریتی پوریا نمی‌توان به پیشرفت این رشته چندان خوشبین بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *