صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تهران چهارمین استان کشور که با بیشترین کاهش بارش و خشک‌سالی مواجه است

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷:۰۸
کد خبر: ۴۷۱۷۲۷۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
آمار‌های دریافتی از ایستگاه‌های هواشناسی استان بیانگر آن است که طی اردیبهشت ۱۴۰۲، تنها ۱۰ میلی‌متر باران (به صورت پهنه‌ای) در استان تهران اتفاق افتاده که نشان دهنده کاهش ۶۹ درصدی بارش نسبت به دوره آماری بلند مدت در این ماه است.

خبرگزاری میزان - به گزارش وزارت راه و شهرسازی، تجزیه و تحلیل آمار‌های دریافتی از ایستگاه‌های هواشناسی استان بیانگر آن است که طی اردیبهشت ۱۴۰۲، تنها ۱۰ میلی‌متر باران (بصورت پهنه‌ای) در استان تهران اتفاق افتاده است که نشان دهنده کاهش ۶۹ درصدی بارش نسبت به دوره آماری بلند مدت در این ماه است.

همچنین از ابتدای فصل بهار تاکنون کاهش بارش ۵۱ درصدی در استان تهران مشاهده می‌شود.

این موضوع در حالی است که از ابتدای سال زراعی تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲، تنها ۱۴۱ میلی متر باران (بصورت پهنه‌ای) در استان تهران اتفاق افتاده که ۴۳ درصد کاهش بارش نسبت به بلند مدت و ۶ درصد کاهش بارش نسبت به سال قبل در استان تهران را نشان می‌دهد.

بررسی بارش از ابتدای سال زراعی تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲، نشان دهنده آن است که متاسفانه استان تهران با سه پله صعود، چهارمین استان کشور بوده که بیشترین کاهش درصد تامین بارش سال آبی را نسبت به بلند مدت دارد.

همچنین از نظر توزیع مکانی نیز در تمامی شهرستان‌ها در طی اردیبهشت ماه کاهش بارش اتفاق افتاده که بیشترین کاهش بارش مربوط به شمیرانات، دماوند، تهران، پردیس و فیروزکوه بوده است.

بررسی و تحلیل مقادیر ثبت شده دمای هوا (شامل متوسط دما، دمای حداقل و دمای حداکثر) در ایستگاه‌های هواشناسی استان بیانگر افزایش دما در اردیبهشت ۱۴۰۲ است.

متوسط دمای هوا استان تهران در این ماه ۲۰٫۷ درجه سلسیوس بوده که در مقایسه با بلند مدت ۱٫۱ درجه افزایش داشته است.

متوسط دما از ابتدای سال زراعی تا پایان اردیبهشت در استان تهران نسبت به دوره آماری بلند مدت یک درجه سلسیوس افزایش داشته است.

کماکان مدیریت منابع و مصارف آب در بخش‌های مختلف به ویژه بخش‌های کشاورزی، صنعتی و حتی خانگی و نیز بطور کلی صرفه جویی در مصرف آب توصیه می‌شود.

به گزارش سازمان هواشناسی، لازم است با توجه به شرایط نسبت به الگوی کشت و نیز تقویم کشت متناسب با کم بارشی تصمیم‌گیری و مدیریت شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *