صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۵۰۰ دانشجوی پرستاری ابتدای انقلاب به ۱۵ هزار دانشجو رسیده است

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳:۳۲
کد خبر: ۴۷۱۵۵۵۹
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب ۲۰ مرکز تربیت و پرورش دانشجوی پرستاری داشتیم، گفت: اول انقلاب ۵۰۰ دانشجوی رشته پرستاری در دانشگاه‌ها داشتیم که هم اکنون به ۱۵ هزار دانشجو رسیده است.

خبرگزاری میزان- به گزارش وبدا، سیدمحمد پورحسینی در «اجلاس مدیران پرستاری و روسای دانشکده‌های پرستاری و مامایی کشور» در سالن امام جواد (ع) ستاد وزارت بهداشت، گفت: رشته پرستاری از نظر کمی و کیفی رشد مطلوبی نسبت به پیش از انقلاب داشته است.

وی با بیان این که رشته پرستاری از نظر آموزش در نقطه مطلوبی قرار دارد، افزود: اول انقلاب از نظر کمی و کیفی وضعیت خوبی نداشتیم. در ابتدای انقلاب ۲۰ مرکز تربیت و پرورش دانشجوی پرستاری داشتیم و الان بیش از ۲۰۰ مرکز داریم.

وی ادامه داد: قبل از انقلاب حدود ۵۰۰ دانشجو در رشته پرستاری داشتیم، ولی اکنون در دانشگاه‌های دولتی و آزاد، مجموعاً ۱۵ هزار دانشجوی پرستاری داریم.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی یادآور شد: در زمینه استاد نیز ۲۰۰۰ عضو هیات علمی داریم در حالی که پیش از انقلاب اصلا هیچ استادی نداشتیم. همجنین در ۱۳ رشته پرستاری تحصیلات تکمیلی و تخصصی ایجاد شده و رتبه‌های برتر کنکور وارد این رشته‌ها می‌شوند.

اجرای قانونی که ۱۵ سال بر زمین مانده بود

پورحسینی با بیان این که ما تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به دید کارانه نگاه نمی‌کنیم، اظهار داشت: دولت شجاعت به خرج داد و قانونی که از سال ۸۶ بر زمین مانده بود را برای پاسخ دادن به این مطالبه پرستاران، اجرا کرد.

وی افزود: اجرای این قانون هم باعث رشد خدمات پرستاری می‌شود و هم به نفع ارائه دهنده خدمت و هم به نفع گیرنده خدمت است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی تصریح کرد: برای اجرای این قانون یا باید صبر می‌کردیم تمام زیرساخت‌های لازم ایجاد شود، بعد اجرا می‌کردیم. یا باید در طول اجرا مشکلات آن را برطرف می‌کردیم. مهم این است که همه تلاش کنیم خدمات پرستاری توسعه یابد و مشکلات اجرای قانون را رفع کنیم.

مردمی سازی خدمت پرستاری

پورحسینی با اشاره به این که ارائه خدمات پرستاری در منزل یک طرح نوآورانه است که باید در این دولت به سرانجام برسد، گفت: برای اجرای کامل این برنامه باید بیمه‌ها را پای کار بیاوریم. دنیا به سمتی می‌رود که ماندگاری بیمار در بیمارستان به حداقل برسد.

وی اضافه کرد: خانه یک محیط امن است که مراقبت از بیمار در آن برای دولت و بیمار و همه مفیدتر است. این برنامه موجب مردمی سازی خدمت پرستاری می‌شود.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این که پرستاری در گفتار وسیره معصومان تبلور خاصی دارد، گفت: پیامبر گرامی اسلام فرموده اند یک شب یا روز پرستاری بر بالین بیمار باعث می‌شود آن فرد با حضرت ابراهیم خلیل محشور شود.

 پورحسینی در پایان تاکید کرد: باید با کار‌های نوآورانه، خلاقانه و پژوهش محور به رشد کمی و کیفی خدمات پرستاری کمک کنیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *