پایان بازداشت غیرقانونی اسدالله اسدی با دیپلماسی عزتمندانه/اختلاف در اردوگاه اپوزیسیون بالا گرفت؛ کار به تهدید جانی ربع پهلوی رسید
خبرگزاری میزان - این روزها خبرهای مهمی در سیاست داخلی و خارجی کشورمان به گوش میرسد. در تازهترین این موارد دولت سیزدهم در سایه دیپلماسی عزتمندانه توانست به حبس غیرقانونی اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی بازداشت شده در بلژیک پایان دهد.
اسارتی که ۱۰۰ روز آن در زندان بیماران اعصاب، ۲۸ روز در بونکر آب به صورت عریان و ۹۰ روز در سلول انفرادی بدون پنجره در سایه حقوق بشر غربی گذشته بود.
اسدی، دبیر سوم سفارت کشورمان در اتریش بود که ۱۱ تیر ماه با طراحی رژیم صهیونیستی و عاملیت برخی سرویسهای امنیتی اروپایی به اتهام تلاش برای بمبگذاری در نشست گروهک تروریست منافقین، در آلمان به گروگان گرفته شده و پس از آن به بلژیک منتقل شد.
این در حالی است که طبق قوانین دیپلماتیک، همه کشورها میتوانند در مقابل اقدام دیپلماتیک کشور دیگر، «اصل عمل متقابل» را اجرا کنند.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه روز جمعه با انتشار توییتی اخبار مربوط به آزادی اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی زندانی در بلژیک را تایید کرد.
وی نوشت: آقای اسدالله اسدی، دیپلمات بیگناه کشورمان که بر خلاف حقوق بینالملل و بهطور غیرقانونی حدود پنج سال در آلمان و بلژیک بازداشت بود، هماکنون در راه بازگشت به وطن است و به زودی وارد ایران عزیزمان خواهد شد.
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور هم در پی آزادی اسدی، نوشت: در زمانی که مقامهای دولت بلژیک در پارلمان و رسانه لفاظی میکردند، در گفتوگوهای تلفنی درخواست تعامل بزرگ داشتند؛تاکید رئیسجمهور این بود که گام اول برای تعامل، آزادی دیپلمات ایرانی است؛ حالا مسیر باز است.
در پی انتشار خبر آزادی اسدالله اسدی و بازگشت وی به کشورمان، به اصطلاح اپوزیسیون و گروههای معاند ورشکسته در خارج از کشور با داستان سرایی درباره نحوه بازداشت دیپلمات بازداشته شده کشورمان و حبس وی در زندان بلژیک، به وضوح خشم خود را این پیروزی ملت ایران ابراز کردند.
در ادامه، رسانههای خارج نشین در خط خبری هماهنگ و شوک ناشی از آزادی اسدالله اسدی به سراغ کارشناس نماهایی رفتند که خشم آنها از آزادی اسدالله اسدی و موفقیت ایران در این پرونده به وضوح آشکار بود.
این به اصطلاح کارشناسان، اما در هیچ یک از اظهارات ادعایی خود اشارهای به وضعیت اسدالله اسدی در زندان بلژیک و نحوه برخورد کشورهای اروپایی دخیل در این پرونده با دیپلمات کشورمان نکردند.
در یکی از این موارد، مجری اینترنشنال با اذعان به پیروزی ایران در موضوع آزادی اسدالله اسدی، به دریا صفایی، نماینده پارلمان بلژیک متوسل شد؛ صفایی که لابیهای خود را شکست خورده میدید روز آزادی اسدی را «روزی تلخ» توصیف کرد!
در همین حال گروهک تروریستی منافقین، فرقهای شناسنامه دار در ترور و قتل که کارنامه آن پر از اقدامات تروریستی است، به موضوع آزادی اسدالله اسدی واکنش نشان داد و از مقامهای بلژیک به دلیل تبادل محکومان با ایران انتقاد کرد.
تروریستهای منافقین که دستشان به خون هزاران ایرانی آغشته است از این نیز فراتر رفتند و دیگر گروههای به اصطلاح اپوزیسیون را به دست داشتن در موضوع آزادی اسدی متهم و وجه دیگری از سردرگمی خود را از این موضوع به نمایش گذاشتند.
این فرقه تروریستی همچنین پس از منتشر شدن خبر آزادی اسدالله اسدی، با صدور بیانیهای خشم آلود، ربع پهلوی را عامل این شکست بزرگ دیپلماتیک برای اپوزیسیون معرفی کرد.
ربع پهلوی چندی قبل با حضور در پارلمان بلژیک منافقین را یک گروه دیکتاتور و تروریست معرفی کرده بود.
ربع پهلوی نیز که این روزها بیش از پیش مورد انتقاد معاندان قرار دارد در اظهارنظری هیستریک و عجیب خواستار اخراج سفرای ایران از اروپا و فراخواندن سفرای خارجی از ایران شد.
با طرح این اظهارات و نمایان شدن اختلاف نظرها در میان اپوزیسیون کار تا جایی بالا گرفت که برخی از آنها طرح از میان برداشتن ربع پهلوی را مطرح کردند؛ حالا اپوزوسیون به بن بست رسیده از این بیم دارند که یکی از گروههای مخالف دست به ترور علیه گروه دیگر بزند و با این کار موانع سر راه برای رسیدن به اجماع علیه جمهوری اسلامی ایران که هیچگاه محقق نخواهد شد را از پیش رو بردارد.
همچنین در ادامه تشدید درگیریهای داخلی میان باصطلاح اپوزیسیون، شبه رسانه بیبیسی نیز اذعان کرد «مخالفان جمهوری اسلامی دچار چند دستگی شدهاند؛ عدهای دیگر را به فاشیست متهم میکنند و گروهی دیگری را به تروریست و تجزیهطلبی. بعد از نشست جرج تاون، طرفداران هر یک از اپوزیسیون با کلاشینکف در فضای مجازی به مخالفین فحاشی میکردند».
سازمان موسوم به عفو بین الملل هم همسو با معاندان و گروههای وابسته به محور غربی صهیونیستی خارج نشین، بیانیهای ادعایی صادر و از آزادی اسدالله اسدی از سوی دولت بلژیک انتقاد کرد.
این سازمان بارها گزارشهایی مغرضانه و سفارشی علیه ایران منتشر کرده که بی اساس بودن آنها همواره ثابت شده است.
با بررسی ادعاها، مواضع پرخاش جویانه و نزاعها و چه بسا فحاشیها میان عناصر اپوزیسیون بر سر پرونده اسدالله اسدی که غرب با همکاری رژیم صهیونیستی قصد داشت از آن به نفع مقاصد خود سوءاستفاده کند، میتوان نتیجه گرفت که با همه سنگ اندازیهای آنها در برابر آزادی دیپلمات کشورمان از بند زندان بلژیک بار دیگر موفقیت دیپلماسی عزتمندانه و با اقتدار را به نمایش گذاشت.
با وجود تقلای جریانات تروریستی و معاند و گروههای ورشکسته به ویژه گروهک تروریستی منافقین در پنج سال گذشته که قصد داشتند از طریق تجمع و لابیگری در نهادهای اروپایی، فشارها بر دولت و دستگاه قضایی بلژیک را افزایش داده و مانع از آزادی دیپلمات کشورمان شوند، اما در نهایت این پروژه آنها از طریق دیپلماسی فعال و نقش آفرینی عمان نقش برآب شد.
آزادی اسدالله اسدی شکستی بزرگ بر منافقین و اپوزیسیون تحمیل کرد و نشان داد دیپلماسی فعال و از دریچه عزت موفقیتی دیگر را برای نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه دیپلماسی قضایی و صیانت از شهروندان به بار آورده است.
آزادی اسدالله اسدی یک دستاورد عزتمندانه برای جمهوری اسلامی
محسن پاک آیین، دیپلمات پیشین کشورمان در گفتوگو با خبرگزاری میزان ضمن اشاره به تاثیر دیپلماسی عزتمندانه در موضوع آزادی اسدالله اسدی، دیپلمات گروگان گرفته شده کشورمان در بلژیک، گفت: این اقدام و آزادی آقای اسدی یک دستاورد بسیار خوب برای قوه قضاییه و دستگاه دیپلماسی است که هر دو با پیگیری امور در یک فضای کاملا عزتمندانه و در چارچوب دفاع از اتباع ایرانی به خصوص یک دیپلمات، عمل کردند.
دیپلمات پیشین کشورمان تاکید کرد: آزادی اسدالله اسدی در مجموع یک دستاورد عزتمندانه برای جمهوری اسلامی به شمار میرود.
پاک آیین همچنین اظهار کرد: آزادی آقای اسدی نشان داد اطلاعاتی که از سوی منافقین در اختیار کشورهای غربی قرار میگیرد کاملا بی اساس است و دادگاهها و سیستم قضایی کشورهای غربی تحت تاثیر این فضاسازی روانی و تبلیغاتی قرار میگیرند.
انتهای پیام/