صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‎وگو|

بررسی ابعاد آزادی اسدالله اسدی از بلژیک/دستاوردی عزتمندانه برای ایران و شکستی برای گروه‎های معاند

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۱۴۷۶۹
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
دیپلمات پیشین کشورمان می‎گوید آزادی اسدالله اسدی و بازگشت وی به کشورمان یک دستاورد مقتدارنه و عزتمندانه برای ایران به شمار می‌رود.

محسن پاک آیین، دیپلمات پیشین کشورمان در گفت‎وگو با خبرگزاری میزان ضمن اشاره به موضوع آزادی اسدالله اسدی، گفت: این اقدام و آزادی آقای اسدی یک دستاورد برای قوه قضاییه و دستگاه دیپلماسی است که هر دو با پیگیری امور در یک فضای کاملا عزتمندانه و در چارچوب دفاع از اتباع ایرانی عمل کردند.

این کارشناس مسائل بین‎الملل با بیان اینکه آزادی اسدالله اسدی دستاوردی عزتمندانه برای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود، اظهار کرد: آزادی آقای اسدی ابعاد دیگری هم دارد و آن اطلاعاتی است که از سوی منافقین در اختیار کشور‌های غربی قرار می‌گیرد و کاملا بی اساس است.

وی با بیان اینکه دادگاه‌ها و سیستم قضایی کشور‌های غربی تحت تاثیر فضاسازی روانی و تبلیغاتی قرار می‌گیرند، بیان کرد: گروهک تروریستی منافقین و دیگر گروه‌ها با حمایت دستگاه‌های رسانه‌ای غربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی برنامه خود را پیش برده و سیستم‌های قضایی غربی‌ نیز تحت تاثیر این فضاسازی‌ها و تبلیغات قرار می‎گیرند.

پاک آیین، ادامه داد: دستگاه قضایی بلژیک هم تحت تاثیر این فضاسازی‌ها حکم ناعادلانه‌ای را علیه یک دیپلمات ایرانی صادر کرد و اکنون به بطالت این حکم اذعان کردند.

وی در ادامه ضمن اشاره به با بالا گرفتن اختلافات میان گروهک‌های ضد ایرانی در پی آزادی اسدالله اسدی، گفت: بی‎اساس بودن اطلاعات ارائه شده باعث بروز اختلافت جدی میان گروهک‌های مخالف و معاند ایران در خارج از کشور شده و اکنون این گروه‌ها یکدیگر را به دادن اطلاعات نادرست متهم می‌کنند؛ این موضوع نشان می‎دهد که این گروه‎ها تا چه حد دارای انگیزه‌هایی غیر مردمی و غیر ملی هستند و تنها در جهت منافع غربی‌ها حرکت می‌کنند.

دیپلمات پیشین کشورمان، ادامه داد: موضوع قابل توجه دیگر درباره اسدالله اسدی شرایط خاصی است که وی در طول این سال‌ها در آن قرار داشته است و کاملا مبتنی بر نقض حقوق بشر از سوی دولت و سیستم قضایی بلژیک بوده که غیر از صدور حکم ناعادلانه علیه یک دیپلمات که مصونیت قضایی دارد، سعی داشتند تا با شکنجه‌های طولانی مدت وی را وادار به اعتراف به اقداماتی کنند که اسدی مرتکب نشده بود؛ این امر به لحاظ موازین انسانی و بین المللی کاملا محکوم است.

این کارشناس مسائل بین‎الملل در بخشی دیگر به برخی تحرکات گروه‎های خارج‎نشین با هدف جلوگیری از آزادی اسدالله اسدی اشاره کرد و گفت: این افراد سرسپرده و حقوق بگیر کشور‌های غربی هستند و به جای دفاع از هموطنان خود و ایرانیان، سعی می‌کنند که اتباع ایرانی بیشتر تحت فشار قرار گیرند.

پاک آیین، اظهار کرد: در جریان بازداشت اسدالله اسدی و تلاش‌های ایران برای آزادی وی، بسیاری از گروه‌ها و افراد معاند تمام تلاش خود را کردند که اسدی آزاد نشود و در کنار ارائه اطلاعات غلط به دستگاه قضایی بلژیک سعی کردند با فشار‌های سیاسی و روانی دولت بلژیک را وادار کنند تا حتی در چارچوب توافق مبادله محکومان، این توافق را اجرا نکند. 

سفیر پیشین کشورمان در پایان تاکید کرد: این امر نشان می‎دهد بسیاری از گروهک‌های ضد ایرانی در خارج از کشور تنها به دنبال منافع خود و کشور‌های غربی هستند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *