صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۳۰ درصد شهرهای ایران نیازمند بازآفرینی است

۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲:۰۱
کد خبر: ۴۷۱۴۰۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری با اشاره به وجود مشکلات شهری در ۳۰ درصد شهرها، از تصویب بندهای اصلی سیاست‌های اجرایی بازآفرینی شهری در جلسه این شورا خبر داد.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی در جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری درباره سیاست‌های کلان بازآفرینی شهری با اشاره به خلایی که در گذشته در رابطه با سیاست بازآفرینی شهری وجود داشت گفت: خوشبختانه مجموعه مستندات مفصلی به همت شرکت بازآفرینی شهری آماده شده است که می‌تواند راهگشای اقدامات اجرایی باشند.

وی یادآور شد: حداقل ۳۰ درصد از مساحت شهر‌های امروز ما در مساحتی بالغ بر ۱۳۰ هزار هکتار درگیر مسائل و مشکلات بافت‌های ناکارآمد هستند. بدین معنا ما اگر فقط بخواهیم به شاخص‌های سه‌گانه‌ای که برای شناسایی محدوده‌ها مشخص شد استناد کنیم، حداقل۳۰ درصد از شهر‌ها در ۵۴۴ شهری که توسط شرکت بازآفرینی شهری شناسایی شدند درگیر مسائل و مشکلات شهری با گونه‌های مختلف هستند.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی افزود: بند‌های سیاست‌های اجرایی که تدوین شده مؤید این مطلب است که آن‌ها مسائلی را پیگیری می‌کنند که آن مسائل در گذشته سبب شد تا روند سیاست‌های بهسازی و نوسازی با موفقیت آن چنانی روبه رو نباشد. به جرأت می‌توانم بگویم که در برخی از مواقع مداخلات در حوزه بافت‌های شهری به تنزل بیشتری در این محدوده و محلات منجر شد. دولت محور بودن از مواردی بود که ما به شدت از آن پرهیز کردیم.

وی ادامه داد: معتقد بوده و هستیم که دولت باید در جایگاه تسهیلگری خود بنشیند و در اجرای سیاست‌های بازآفرینی شهری، اقدامات شهرداری‌ها و مشارکت‌های مردمی می‌تواند ثمربخش باشد.

ایزدی تصریح کرد: شهرنگری یکی از بند‌های بسیار مهم سند بازآفرینی شهری است. بدین معنا که محلات در عین حفظ استقلال و فعالیت در درون خود باید فعالیت داشته باشند. در عین حال نباید بی توجه به مقیاس شهر و هم پیوندی با دیگر عناصر شهری باشند که در این سند هم قید شده و بر آن تاکید ویژه شده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *