صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زمینه اشتغال بیش از هزار زندانی استان قزوین در سال گذشته فراهم شد

۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲:۳۴
کد خبر: ۴۷۱۳۷۰۲
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری استان قزوین از ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۶۶ زندانی استان قزوین طی سال گذشته خبر داد. 

خبرگزاری میزان - علی شعبانی در تشریح اقدامات دستگاه قضایی استان در جهت حرفه آموزی و اشتغال زندانیان گفت: زندان به عنوان یکی از ابزار‌های قانونی و اجتناب ناپذیر در راستای تامین امنیت جامعه و کاهش بزهکاری افراد است و به همین خاطر بهترین راهکار برای تحقق این امر، آموزش مهارت‌های شغلی و حرفه آموزی در جهت بازاجتماعی کردن مجرمان است.

وی افزود: طی سال‌های گذشته مجموعه دستگاه قضایی استان با همراهی سایر بخش‌ها بخصوص حوزه صنعت و تولید بستر‌های مناسبی را برای حرفه آموزی و اشتغال در داخل زندان و همچنین پس از تحمل دوران حبس فراهم کرده و هر فردی در زندان اگر تمایل به اشتغال داشته باشد، زمینه آن مهیا است.

رئیس کل دادگستری استان قزوین در ادامه بیان کرد: بدون شک ایجاد اشتغال برای زندانیان و کمک به عدم بازگشت آن‌ها به سمت ارتکاب جرم یک اقدام عملی در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و پیشگیری از وقوع جرم است و با توجه به تلاش‌های انجام شده در سال گذشته برای یک هزار و ۶۶ مددجوی زندان‌های استان به صورت اشتغال کارگاهی ۲۱۸ نفر، اعزام به کار ۲۵۷ نفر و اشتغال نشسته ۵۹۱ نفر ایجاد شغل شد. 

شعبانی توجه به شرایط خانواده زندانیان را مهم برشمرد و اذعان کرد:وضعیت مددجویان در زندان کاملاً مشخص است و از تمامی امکانات برخوردار هستند، اما خانواده آن‌ها به لحاظ مختلف از جمله مسائل معیشتی، اقتصادی، اجتماعی و... در معرض آسیب‌های مختلف قرار دارند و به همین خاطر توجه به شرایط آن‌ها بسیار حائز اهمیت است.

رئیس کل دادگستری استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: خانواده زندانیان همواره و تا حد توان از کمک‌های مادی و معنوی انجمن حمایت از زندانیان استان برخوردار می‌شوند، اما آنچه در سال جاری مورد توجه و تاکید دستگاه قضایی استان قرار گرفته، توانمندسازی خانواده زندانیان در حوزه‌های مختلف است و به همین خاطر ایجاد اشتغال یکی از راهکار‌های مناسب برای کاستن آسیب‌ها است و بر همین اساس و با تدابیر اندیشیده شده؛ شاغل کردن ۵۰۰ نفر از خانواده مددجویان هدف گذاری شده است و در این حوزه تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید کمک کار دستگاه قضایی باشند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *