صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خاطرات حجت‌الاسلام علی شیرازی از رفاقت ۴۰ ساله با حاج قاسم

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹:۵۴
کد خبر: ۴۷۱۲۰۰۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
جشن ۱۸۲ هزارتایی شدن کتاب «حاج قاسمی که من می‌شناسم» برگزار شد

خبرگزاری میزان - جشن ۱۸۲ هزارتایی شدن کتاب «حاج قاسمی که من می‌شناسم» چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۳ در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم محمدعلی آقامیرزایی، مدیر دفتر تولید محتوای انتشارات خط مقدم که از ابتدا در جریان نوشتن کتاب «حاج قاسمی که من می‌شناسم» بود، درباره ایده شکل‌گیری نوشتن این کتاب گفت: جمعه ۱۳ دی ماه که خبر شهادت حاج قاسم به ما رسید و شوک اولی آن بسیار غیر قابل باور بود. از همان روز کار برای حاج قاسم شروع شد و زمینه کار برای حاج قاسم در انتشارات خط مقدم شکل گرفت و از چند روز بعد از آن ما در انتشارات خط مقدم مشغول شدیم.

آقامیرزایی ادامه داد: آقای علامیان در آن زمان در حال گرفتن خاطرات آقای شیرازی بودند که صحبت شد به دلیل رفاقت ۳۸ ساله‌ای که آقای شیرازی با حاج قاسم داشتند، این خاطرات در قالب کتابی مستقل چاپ بشود. مصاحبه‌ها انجام شد و آقای علامیان با ۱۸ جلسه مصاحبه این کتاب را به رشته تحریر درآوردند.

وی در خصوص ویژگی‌های این کتاب در ادامه صحبت‌های خود بیان کرد: ساده و صمیمی و نوشتن از ویژگی‌های‌های نثر آقای علامیان است که این اثر را به کتابی خوش‌خوان تبدیل کرده و در نزدیک یک سال ۱۸۲ هزار چاپ خورده و صحبت حضرت آقا درباره این کتاب بر ارزش آن افزوده است.

در ادامه حجت‌الاسلام مهدی قنبری‌ها، کارشناس ادبیات، در ادامه این نشست نظر خود را درباره وجه تمایز این کتاب با دیگر آثار که باعث شد این اتفاق برای این کتاب بیافتد این گونه بیان کرد و گفت: یکی از نکاتی که نوعا در کار‌هایی که از بزرگانی، چون حاج قاسم به آن کمتر توجه می‌شود، نگاه تک‌بعدی به زندگی آن‌هاست؛ اما یکی از ویژگی‌های مهم و متمایزی که این کتاب دارد، این است که این کتاب از نگاه رفیقی است که از سال ۶۱ در کنار حاج قاسم بوده است. نکته دوم این است که آقای شیرازی جز روایت خود شخصیت، نحوه ارتباط حاج قاسم را با خانواده و نحوه فعالیت‌های ایشان در حوزه‌های مختلف را نیز روایت کرده است و با نمونه‌های ملموس اثرذار و تربیتی آن‌ها را به مخاطبان ارائه می‌کند. 

همچنین آقامیرزایی در زمینه گرفتن بازخورد از اطرافیان حاج قاسم و مخاطبان اصلی کتاب بیان داشت: کتاب «حاج قاسمی که من می‌شناسم» تقریبا کتابی است که مورد توجه همه قرار گرفته است. با توجه به اینکه مقام معظم رهبری که کتاب‌خوان قهاری هم هستند انقدر تحت تاثیر قرار گرفتند، می‌دانستیم که این کتاب پرفروش خواهد شد.

مدیر دفتر تولید محتوای انتشارات خط مقدم افزود: آقای علامیان خبرنگار جنگ بوده و توانایی بالایی در نوشتن دارد. از همین جهت این کتاب بسیار خوش‌خوان است و در جذب مخاطب عام موفق بوده و بازتاب خیلی خوبی هم در میان مخاطبان برجای گذاشته است. همچنین بی پیرایه بودن و سادگی متن این کتاب و ارتباط عاطفی بین حاج آقای شیرازی و حاج قاسم در پرفروش بودن کتاب و این بازخورد‌ها تاثیرگذار بوده است.

آقامیرزایی در سخنان پایانی خود در این مراسم با اشاره به صحبت‌های آقای سرهنگی که می‌گوید در نوشتن کتاب اصل، یک شروع خوب و پایانی طوفانی است و صفحات ابتدایی یک کتاب نقش کلیدی دارند بیان کرد:در این کتاب این شوک ابتدایی شهادت حاج قاسم بود. خاطرات شیرین و پرکشش و ویژگی‌هایی که در این کتاب بیان شده است هر کدامشان می‌تواند برای مخاطبان الگوسازی کند و این دست از کتاب‌ها لازم است که ما الگو‌های عملی ارائه کنیم.

 انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *