با تدوین سند توسعه استان سیستان و بلوچستان به شاخصهای ملی توسعه میرسد
به گزارش گروه سیاسی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ بابک دین پرست بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان خاش اظهار کرد: این سفر عملیاتی با هدف بررسی روند اجرایی مصوبات و همچنین ایجاد بستر مناسب جهت تهیه سند توسعه برای منطقه بلوچستان انجام گرفت.
وی افزود: بیش از ۱۰۰ عنوان پروژه در حوزه های مختلف در تیرماه سال جاری برای تهیه سند توسعه منطقه سیستان پیش بینی شده که در نظر داریم با تدوین سند توسعه تلاش کنیم تا این استان پهناور به شاخص های ملی توسعه برسد.
دین پرست خاطر نشان کرد:به دنبال دریافت خروجی مثبت و کارساز از جلسات این استان هستیم تا محرکی مناسب جهت تحول و توسعه این منطقه از کشور ایجاد شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور یاد آورشد: برای این که تمامی موارد مطروحه در حوزه های مختلف به نتیجه ی مثبت و اساسی برسد، دولت ملزم به حل مشکلات و دغدغه های آن است.
وی با تاکید بر اینکه خدمات ۴۰ ساله انقلاب قابل توصیف نیست، اما نیاز به افزایش کیفیت در ارائه خدمات وجود دارد، گفت: مصوبات استانی و شهرستانی بصورت گزارشی مکتوب برای رئیس جمهور ارسال خواهد شد تا مشکلات مردم این خطه از کشور با سرعت بیشتری مرتفع شود.
بابک دین پرست بیان داشت: در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت مجتمع کشت و صنعت گوهر کوه و ارتقاء شاخص های تولیدات بومی این آمادگی را داریم تا مشکلات این مجموعه بزرگ نیز حل شود.
در ادامه این جلسه، حمیدالدین یوسفی فرماندار خاش نیز با تاکید بر برنامه ریزی و داشتن مدیریت و نگاه ملی جهت رفع مشکلات شهرستان گفت: یکی از مزیت های شهرستان خاش برخورداری از نیروی انسانی است که بیش از ۷۰ درصد این ظرفیت زیر ۳۰ سال سن دارند.
وی یاد آور شد: فرزندان این استان به عنوان سیبل در برابر اهداف شوم دشمنان و سایر فاکتور های تاثیرگزار خارجی هستند تا مردم سایر استان های کشور با امنیت و آرامش خاطر مسیر توسعه و پیشرفت خود را طی کنند.
فرماندار خاش ارتقاء مراکز دهستان ها،بخش ها و شهر ها را برای توسعه اشتغال،اقتصاد در مناطق شهری و روستایی از ضروریات دانست و سایر مشکلات این شهرستان را در زمینه محرومیت از نعمت گاز،افزایش سهمیه سوخت خودروها باتوجه به بعد مسافت شهرستان ها و مناطق،تعیین تکلیف چاه های بدون پروانه،نبود راه مواصلاتی مستقیم به منطقه مرزی روتک،ضرورت استفاده از ظرفیت مجتمع کشت و صنعت گوهرکوه برای توسعه شهرستان و استان و عدم مشارکت بخش خصوصی برای استفاده از ظرفیت های بومی شهرستان، عنوان کرد.