صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

افزایش ۲۰ درصدی خدمات سلامت هلال احمر در سال گذشته/ دست مصنوعی الکترونیک با یک دهم قیمت خارجی عرضه می‌شود

۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳:۳۶
کد خبر: ۴۷۱۰۷۳۰
سرپرست معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر گفت: امیدواریم بتوانیم به زودی دست مصنوعی الکترونیک را با هزینه یک دهم مشابه خارجی، اما با همان کیفیت به دست مردم برسانیم.

پیمان نامدار در گفت‌وگو با میزان در خصوص خدمات جمعیت هلال‌احمر در حوزه توانبخشی گفت: ما در حوزه توانبحشی و تولید ارتز، پروتز و اندام‌های مصنوعی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی سنجی، کلینیک‌های تخصصی ام اس، سکته مغزی و بازتوانی قلب در کشور فعال هستیم و ۲۰۰ واحد مشغول خدمت رسانی هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های خدمات ما تعرفه‌های بسیار پایین این خدمات است گفت: واحد‌های توانبخشی هلال احمر تنها واحد‌های عمومی غیردولتی هستند که خدمات ارتز، پروتز، دست و پای مصنوعی و دستگاه کمک اصلاح ستون فقرات را ارائه می‌دهند.

وی ضمن اشاره به اینکه این مراکز با جوانان متخصص داخل کشور اداره می‌شوند، ادامه داد: جمعیت هلال‌احمر توانسته بیش از ۸۵ درصد قطعات مورد نیاز در ارتز‌های کشور را به صورت بومی طراحی کند و همچنین در پروتز‌ها بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد قطعات در حال حاضر در داخل کشور ساخته می‌شود و این در حالی است ساخت یک پای مصنوعی کمتر از ساخت یک خودروی ملی با تجهیزات بالا نیست و تنها چند کشور در دنیا تکنولوژی ساخت مفاصل مصنوعی را در اختیار دارند.

سرپرست معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ جمعیت هلال‌احمر توانست ۲۰ درصد خدمات حوزه سلامتش را نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش دهد، افزود: جمعیت هلا‌ل‌احمر توانست یک تا ۲ محصول دانش‌بنیان به ویژه دست مصنوعی الکترونیک را با کمک اعضای هیات علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها برای اولین بار در کشور به مددجو ارائه دهد وامیدواریم به زودی این دست مصنوعی با هزینه یک دهم مشابه خارجی، اما با همان کیفیت به دست مردم برسد.

سرپرست معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه ارتباط ما با مرکز تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شده است، عنوان کرد: یکی از راه‌های افزایش بهره‌وری این است که نیاز‌های محصول محور به دانشجویان و اعضای هیات علمی به طور دقیق اعلام و در صورت احتیاج به وام نسبت به پرداخت کمک هزینه تولید اقدام می‌شود.

نامدار بیان کرد: مراکز دانش‌بنیان هم به صورت مستقیم با ما در ارتباط هستند و برای مثال آن‌ها قطعه‌ای را تولید می‌کنند و از ما به عنوان یک مرکز معتبر علمی که هم با اساتید بسیاری کار می‌کنیم و هم دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های معتبر به مراکز آموزشی ما می‌آیند می‌خواهند که بر روی آن تست انجام دهیم و برای ارتقای این محصول پیشنهاداتی ارائه دهیم، این ارتباط ما تا روزی که به امید خدا به تولید صد در صد در پروتز برسیم ادامه دارد.

انتهای پیام/

 

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *