صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعزام ۱۵۰۰ نیرو به مرزهای جنوبی آمریکا/ بهانه جدید واشنگتن برای نقض حقوق مهاجران

۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۵:۵۹
کد خبر: ۴۷۱۰۵۵۲
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که هزار و ۵۰۰ نیروی اضافی را به مرز این کشور با مکزیک اعلام می‌کند.

خبرگزاری میزان – در حالی که پیش بینی‌ها از افزایش تعداد پناهجویان در مرز‌های آمریکا و مکزیک در روز‌های آینده حکایت دارند، آمریکا ماموران بیشتری را به این منطقه اعزام می‌کند.

به گزارش «رویترز»، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که دولت جو بایدن به طور موقت هزار و ۵۰۰ نیروی اضافی را به کمک به آن چه ایمن سازی مرز آمریکا و مکزیک خواند، به این منطقه اعزام می‌کند تا با افزایش احتمالی شمار مهاجران در پی لغو قانون ۴۲ مقابله کند.

بر اساس بیانیه پنتاگون، هزار و ۵۰۰ نیروی مازاد به مدت ۹۰ روز در مرز آمریکا و مکزیک مستقر می‌شوند و مکمل کار گشت مرزی آمریکا خواهند بود، اما وظیفه اجرای قانون را ندارند.

این نیرو‌ها جدای از ۲ هزار و ۵۰۰ سرباز گارد ملی آمریکا خواهند بود که به صورت دائمی در مرز آمریکا و مکزیک مستقر هستند.

قانون ۴۲ که از سال ۲۰۲۰ به بهانه شیوع کرونا در مرز‌های آمریکا اعمال می‌شد، در ۱۱ مه سال جاری منقضی می‌شود؛ این قانون به مقام‌های آمریکایی اجازه می‌داد مهاجران غیر مکزیکی را بدون داشتن فرصت طرح درخواست پناهجویی به مکزیک اخراج کنند.

پیش بینی می‌شود که انقضای این قانون سبب تشدید موج پناهجویی در مرز آمریکا و مکزیک در روز‌ها و هفته‌های آینده شود.

در حالی که منتقدان و فعالان حقوق بشری بایدن را به حرکت در مسیر سیاست‌های پناهجویی و مهاجرتی سختگیرانه دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا متهم می‌کنند، جمهوریخواهان از سیاست‌های مهاجرتی بایدن انتقاد دارند.

رئیس دموکرات رئیس کمیته روابط خارجی سنا اقدام اخیر دولت بایدن مبنی بر اعزام نیرو‌های مازاد به مرز مکزیک و آمریکا را تلاش برای کسب امتیاز سیاسی یا ارعاب مهاجران از طریق اعزام ارتش به مرز‌ها خواند.

مدافعان حقوق مهاجران نیز از این اقدام انتقاد کرده و اعلام کردند که سران پنتاگون مدت هاست که در محافل خصوصی خود استقرار نظامیان در مرز را بی فایده می‌دانند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *