صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دادستان مرکز استان کرمان: توسعه سریع فاضلاب شهری مطالبه‌ای عمومی است

۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶:۳۷
کد خبر: ۴۷۱۰۲۷۲
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان توسعه سریع فاضلاب شهری رامطالبه‌ای عمومی دانست و گفت: این مطالبه وابسته به منافع شخص یا گروهی خاصی نیست.

خبرگزاری میزان - مهدی بخشی  در حاشیه بازدید از هتل سنتی کرمان گفت: تخلیه فاضلاب این هتل به شکل کنونی مطرود است و باعث ایجاد شرایط بسیار نامساعد و متصاعد شدن بوی نامطبوع برای مسافران و بازاریان این محل شده است. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان افزود: شکل کنونی دفع فاضلاب هتل سنتی کرمان صحنه‌های انزجار آوری را رقم زده و مشام هر رهگذری را آزار می‌دهد و سلامت آنان را به خطر می‌اندازد.

وی توسعه سریع فاضلاب شهری رامطالبه‌ای عمومی دانست و تاکید کرد: این مطالبه وابسته به منافع شخص یا گروهی خاصی نیست.

بخشی در ادامه دستور جدی برای حل این معضل و اتصال فاضلاب هتل به فاضلاب شهری را صادر و با مسئولان شهرداری و اداره آب و فاضلاب هماهنگی‌های لازم را در این خصوص به عمل آورد.  

گفتنی است؛ "کاروانسراها" بخشی از حیات اجتماعی و یکی از هویت‌های اصلی شهر هستند. کاروانسرای وکیل کرمان نیز روزگاری، سرای کاروان‌ها بود و آمد و شد‌ها و نشست و برخاست‌های مردمان متعددی را به خود دیده و تقویم زندگی افرادی را در بردارد که کمتر کسی آوازه مهمان نوازی آن‌ها را به گوش نشنیده است.

قدمت این کاروانسرا به دوره قاجاریه بر‌می‌گردد. از بنا‌های مجموعه وکیل شهر کرمان که ساخت آن در سال ١٢٧٧ به فرمان محمد اسماعیل خان وکیل الملک، حاکم کرمان آغاز و در سال ١٢٨٧ به دست فرزندش مرتضی قلی خان وکیل‌الملک تکمیل و مرکز تجارت و رخداد‌های اجتماعی و فرهنگی استان گردید که متأسفانه در رهگذر زمان، بسیاری از پتانسیل‌های تاریخی و دیدنی این مکان زیبا و منحصر به فرد دچار آسیب و تخریب و دهه‌های متمادی به حال خود رها شدند.  

حدود سال ١٣٧٧ طرح تبدیل کاروانسرای وکیل به هتل سنتی کرمان مطرح شد، اما به دنبال بی توجهی متولیان روز به روز از رونق آن کاسته می‌شد تا اینکه در سال ٩۶ مرمت و احیای آن به شرکت سرمایه‌گذاری سمگا (سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران) واگذار گردید و هم‌اکنون علی رغم اینکه آماده بهره برداری و پذیرش مهمان از سایر استان‌ها و حتی کشور‌های دیگر است، اما فاضلاب آن به فاضلاب شهری متصل نیست وتخلیه آن به وسیله خودرو‌های مخصوص اینکار انجام می‌شود و امان از مردم بریده است، اما متأسفانه وعده‌های حل این مشکل نیز بسیار زمانبر و به کندی پیش می‌روند که با صدور دستور پیگیری ویژه از سوی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، این روند تسریع می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *