صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات زراعی، شیلات و دامی در چهارمحال‌وبختیاری

۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰:۰۲
کد خبر: ۴۷۱۰۲۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
استاندار چهارمحال و بختیاری از تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، زراعی، شیلات و دامی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: این استان به لحاظ وجود منابع آب و خاک مناسب برای توسعه کشاورزی و دامپروری، موقعیت ممتازی دارد.
«اقبال عباسی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به ظرفیت بالای کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با تولید سالانه ۲۴ هزار تن بادام، یک هزار و ۱۰۰ تن انار، ۲۴ هزار تن ماهی سردابی و بیش از ۶ هزار تن قارچ دکمه‌ای از داشتن واحد‌های فرآوری محروم است.

وی میزان محصول بادام از ارقام «مامایی» صادراتی این خطه را ۱۵ هزار تن برآورد کرد و گفت: در صورت تبدیل محصول بادام به مغز، فرآوری و بسته بندی استاندارد جهانی، میزان درآمد حاصل از این نوع محصول در سال ۲ برابر اعتبارات عمرانی استان خواهد بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری، بخش کشاورزی را مهمترین پتانسیل اقتصادی این استان دانست و تاکید کرد: تنوع فعالیت‌های تولیدی و اشتغال‌زا در بخش‌های زراعت، شیلات، باغات، دامپروری و دیگر زیربخش‌ها و نیز بالابودن جمعیت بهره‌برداران و فعالان، بیانگر اهمیت اقتصادی این حوزه است.
 

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی از نظر تامین منابع غذایی، ایجاد اشتغال و رشد ارزش افزوده به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های اقتصادی نیازمند حمایت است، گفت: نبود صنایع تبدیلی در فرآوری محصولات تولیدی در بخش کشاورزی، بزرگترین خلاء و معضل برای درآمدزایی بهره برداران و کوتاه کردن دست دلالان در این استان است.

عباسی در پایان از تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، زراعی، شیلات و دامی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: این استان به لحاظ وجود منابع آب و خاک مناسب برای توسعه کشاورزی دامپروری، موقعیت ممتازی دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *