صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقاد سازمان ملل از رویکرد پناهجویی استرالیا

۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲:۰۴
کد خبر: ۴۷۰۸۷۷۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان از سیاست پناهجویی استرالیا انتقاد کرد.

خبرگزاری میزان – فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان از رویکرد کشور استرالیا در قبال پناهجویان انتقاد کرد.

به گزارش «گاردین»، وی ضمن محکوم کردن رژیم بازداشت فراساحلی و سیاست متوقف کردن قایق‌های پناهجویان از سوی استرالیا تاکید کرد: رژیم بازداشت فراساحلی پناهجویان در استرالیا که انگلیس هم از آن تقلید کرده، ناراحت کننده است.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفت: پردازش روند پناهجویی فراساحلی استرالیا نیز همواره مورد انتقاد سازمان ملل بوده است.

گراندی همچنین خواستار همکاری میان کشور‌ها در موضوع پناهجویان شد و گفت: سیاست‌های بازدارندگی و شعار‌هایی مانند «قایق‌ها را متوقف کنید» در رسیدگی به موضوع حرکت پناهجویان در سراسر جهان بی اثر است.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در مورد افراد فاقد تابعیت گفت: رویکرد کشور‌های ثروتمند اغلب جابجایی اجباری جهانی و جابجایی جمعیت است و تمرکز زیادی بر کنترل‌های مرزی دارند؛ این کشور‌ها به ندرت به ورود تعداد قابل توجهی از افرادی که مجبور به جابجایی می‌شوند، واکنش استراتژیک نشان می‌دهند.

گراندی تصریح کرد که که کشور‌های ثروتمند و قدرتمندی که دسترسی مردم به قلمرو خود را برای درخواست پناهجویی غیرممکن می‌سازند، از طریق انکار پناهجویی، سابقه‌ای خطرناک ایجاد کردند.

وی افزود: اگر در سال ۲۰۱۷، زمانی که یک میلیون روهینگیایی از خشونت فرار کرده و از میانمار به بنگلادش رانده شدند، بنگلادش هم همین را می‌گفت و مردم را از مرز‌های خود دور می‌کرد، چه اتفاقی می‌افتاد؟ هیچ کشوری نباید مرز‌های خود را به روی پناهجویان ببندد.

در حال حاضر حدود ۸۸ پناهجو در اردوگاه‌های پناهجویی استرالیا و حدود ۴۰ پناهجو در نائورو نگهداری می‌شوند؛ بازداشت و پردازش فراساحلی همه پناهجویانی که با قایق به استرالیا می‌رسند، همچنان سیاست دولت استرالیاست.

استرالیا در پی حکم دادگاه عالی مبنی بر غیرقانونی بودن بازداشتگاه مهاجرتی جزیره مانوس، آن را تعطیل کرد؛ این در حالیست که مرکز بازداشت نائورو شکل پایدار پردازش فراساحلی استرالیا در حال حاضر است که در حالت آماده باش برای بازداشت پناهجویان جدید قرار دارد.

سفر گراندی به استرالیا نخستین سفر کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در ۱۱ سال گذشته است؛ زمانی که سلف او، آنتونیو گوترش (دبیرکل کنونی سازمان ملل) به این کشور سفر کرد، ۴۵ میلیون آواره در سراسر جهان وجود داشت؛ این رقم اکنون به ۱۰۳ میلیون رسیده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *