صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌‌وگو|

خودکم‌بینی عمیق و عزت نفس پایین ۲ عامل تمایل به زایمان تقویمی است

۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۰۸۰۲۶
یک روان‌شناس و مشاور خانواده به بیان توضیحاتی در خصوص دلایل تمایل برخی والدین به تولد فرزندشان در تاریخ‌های رند پرداخت.

خبرگزاری میزان - متاسفانه مدتی است که عده‌ای والدین به دنبال تاریخ تولد لاکچری برای فرزند خود هستند و از این رو فرزند خود را کمی زودتر و یا دیرتر به دنیا می‌آورند تا در یک تاریخ رند متولد شود و با توجه به نزدیک شدن تاریخ ۱۴۰۲/۲/۲ عده‌ای زیادی از والدین برای سزارین در این تاریخ نوبت گرفته اند، هرچند وزارت بهداشت دستورالعمل توقف این روند و برخورد با متخلفین را صادر کرده، اما برخی از خانواده‌ها بر تولد فرزندانشان در این قبیل تاریخ‌ها اصرار دارند.

در این خصوص سوالی که مطرح می‌شود این است که تولد نوزاد در تاریخ رند در چه حد می‌تواند برای سلامتی و مادر و نوزاد مضر باشد و سبب آسیب به آن‌ها شود؟

فرشته کریمی زاده، روان‌شناس در رابطه با این موضوع به میزان گفت: یکی از مسائلی که این روزها در بین خانواده‌ها دیده می‌شود این است که آن‌ها تمایل دارند، فرزند خود را در تاریخ‌های رند و به اصطلاح لاکچری به دنیا آوردند که خاص است و برای هر کسی اتفاق نمی‌افتد.

وی ادامه داد: اینکه فردی بدون توجه به این موضوع که ممکن است به خودش و یا نوزادش آسیب برسد، به دنبال تاریخ تولد خاصی برای فرزندش باشد به نظر می‌رسد از احساس خود کم بینی عمیق ناشی شود که این مسئله نه تنها در رابطه با تاریخ زایمان بلکه می‌تواند در نوع زندگی، نوع پوشش، برگزاری جشن‌ها و مهمانی‌ها و به ویژه نحوه تربیت فرزند خودش را نشان دهد و به گونه‌ای این اشخاص به دنبال خود نمایی و جبران احساس خود کم بینی عیق دورنیشان با انجام‌ کارهای غیر متعارف و غیر طبیعی ظاهری هستند.

این روان‌شناس و مشاور خانواده با بیان اینکه این افراد به دنبال این هستند که کارهایشان به چشم دیگران بیاید و سایرین در مورد آن‌ها صحبت کنند، افزود: لازم است این اشخاص به روانشاسان و مشاوران مراجعه کنند تا از نظر روحی و روانی مورد بررسی قرار گیرند و ریشه احساس خود کم بینی در آن‌ها پیدا شود چرا که ممکن است این احساس مربوط به دوران کودکی، نوع تربیت و فرهنگ خانوادگی آن‌ها شود.

کریمی زاده ضمن اشاره به اینکه این اشخاص باید چند جلسه روان درمانی شوند و احساس کم خود بینی از طریق شناخت درمانی و رفتار درمانی قابل درمان است، اظهار کرد: اگر درمان صورت نگیرد و این افراد همین روند را ادامه دهند هم به خودشان و هم به دیگران آسیب می‌زنند.

وی ضمن بیان اینکه همه افراد جامعه باید به این نکته توجه کنند که این رفتارها سبب مهم بودن اشخاص نمی‌شود و انجام این اقدامات شاید از جراحات درونی آن‌ها ناشی می‌شود، توضیح داد: انجام اینگونه کارها می‌تواند در نحوه تربیت کودکان بسیار موثر باشد و تا حد زیادی آن‌ها را تحت فشار قرار گیرند و اغلب والدینی که به دنبال تاریخ تولد خاص و لاکچری برای فرزندشان هستند در بیشتر موارد فرزندشان را مجبور می‌کنند که همیشه نفر اول و مورد تایید دیگران باشند که این امر کودکان را بسیار تحت فشار قرار می‌دهد و به روح و روانشان آسیب می‌زند.

این روان‌شناس عنوان کرد: حتی اگر این کودکان دچار اختلالات روانی هم نشوند که بعید به نظر می‌رسد، وجود چنین تفکراتی در والدین موجب می‌شود تا کودکان دچار اختلالات رفتاری متعدد شوند و از این توصیه می‌شود این اشخاص به روانشناسان و مشاوران مراجعه کنند تا ریشه این رفتارها در آن‌ها شناسایی و رفع شود.

کریمی‌زاده با اشاره به اینکه البته به غیر از احساس خود کم بینی عوامل دیگری هم در بروز رفتارهای این چنینی موثر هستند، بیان کرد: آنچه بیشتر در مورد این افراد نمایان است عزت نفس پایین و عدم توانایی و اغنا در احساس ارزشمند بودن و در نتیجه متوسل شدن به رفتارهای غیر متعارف است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *