صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برده داری مدرن استفاده ابزاری از زیبایی جسمی زنان است

۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۸:۱۱
کد خبر: ۴۷۰۷۵۲
استفاده ابزاري از زيبايي جسمی زنان در جهت منافع صاحبان سرمايه ، همان برده داري و تجارت جنسي است كه واضح ترين شكل آن را در تغيير سبك زندگي ملل ديگر و تلاش برای نابودی و نفوذ به سنت و فرهنگ هاي جوامع مبتني بر اخلاق و مذهب با ابزار تبليغات اغوا كننده و مصرف گرایی هدفمند و رونق فيلم هاي پورن و غير اخلاقي ، مشاهده مي كنيم و اين همان خشونتي است كه عليه كرامت و نجابت زن مي شود .

هر عمل خشن كه مبتني بر جنسيت باشد و به موجب آن آسيب جسمي ، روحي ، جنسي يا رنج( تهديد ، اجبار ، محروميت هاي خودسرانه ) به زنان وارد شود خشونت بر عليه زنان ناميده مي شود .
اين تعريفي است كه مجمع عمومی سازمان ملل در سال 2006به عنوان خشونت بر عليه زنان اعلام كرد .
با اين تفاسير خشونت بر عليه زنان و دختران يكي از گسترده ترين موارد نقض حقوق بشر است كه درتمام جوامع جهان جريان دارد . هرچند شايد اكثريت افراد خشونت عليه زنان را در مصاديق جنسي آن مثل تجاوز و ساير آزارهاي جنسي جستجو کنند اما واقعيت اين است كه دامنه اين خشونت ها و اشکال آن بسيار وسيع است . شايد اين روزها خشونت و تبعيض جنسيتي را زياد شنيده باشيد . خشونت جنسيتي يعني ظلم و تبعيضي كه به واسطه جنسيت ، يعني (( زن بودن )) نصيب ما مي شود. مثل آنجا كه ظرافت  زن را  ضعف  مي بينند و ضعيفه خطابش مي كنند و با اين برچسب جنسيتي ، در شرايط مساوي كاري و اجتماعي با مردان ، توانايي ، مهارت و تحصيلاتش را ناديده مي گيرند و سپردن مشاغل و پست هاي كليدي و مديريتي به زنان را ريسك مي شمارند .

علي ايهاالحال خشونت هاي خانگي ، جسمي ، روحي ، عاطفي ، كلامي و اقتصادي نيز گونه هاي ديگر خشونتد كه زن را ذره ذره آب ميكند و نظم و قوام جهان را به هم مي زند و كدام انسان منصف و آگاهي ست كه نداند زنان شاهراه هاي تمدن جوامع و تعالي روح انسانيت در جهانند؟!

خشونت  عليه زنان فقط مختص به جوامع جهان سومي و ضعيف كه هميشه دچار فقر فرهنگي و تعارضات قبيله اي ، نژادي و مذهبي هستند ، نيست ، بلكه سيستم سرمايه داري حاكم بر جوامع پيشرفته نيز اين خشونت ها را تشديد كرده است .
استفاده ابزاري از زيبايي جسمی زنان در جهت منافع صاحبان سرمايه ، همان برده داري و تجارت جنسي است كه واضح ترين شكل آن را در تغيير سبك زندگي ملل ديگر و تلاش برای نابودی و نفوذ به سنت و فرهنگ هاي جوامع مبتني بر اخلاق و مذهب با ابزار تبليغات اغوا كننده و مصرف گرایی هدفمند و رونق فيلم هاي غير اخلاقي ، مشاهده مي كنيم و اين همان خشونتي است كه عليه كرامت و نجابت زن مي شود .
پذيرش برابري هاي جنسيتي و كنار آمدن و قبول حقوق به حق زنان در جهت تعالي جوامع ، جداي از وضع و گسترش قوانين و آموزشهاي اجتماعي و سياستگذاري فرهنگي و مذهبي نياز به تربيت صحيح مادران آگاه و فرهيخته اي دارد كه تفكر نسل هاي بعد را مهندسي مي كنند. زناني كه طبق آموزه هاي اصیل اسلام مصدر انسان سازي و تربيت نسل هستند . و چگونه ممكن است زني كه ، تحقير شده، شكسته ، اعتماد به نفسش ويران شده ، شجاعت در وجودش دفن شده و تمام عمر بر مزار استعدادهاي هدر رفته اش ضجه مي زند ، كيمياي زندگي مشتركي باشد كه صعود به قله هاي موفقيت را ترسيم كرده است ؟
كاش مردان جهان بدانند كه صبر وسازش سازنده زنان در زندگي محصول حق انتخاب و آزادي عمل در بروز استعداد ها و مهارت هايشان است نه اجبار و نياز و بي پناهي !
آنگاه است كه زندگي را به ميدان مبارزه اي تبديل مي كنند كه شيريني موفقيت هايش كام دنيا را شيرين مي كند . و مغز كلام اينكه دود خشونت بر عليه زنان به چشم تمام مردان دنيا مي رود.

سارا هوشمندی



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *