صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قتل یک مرد بومی معلول ذهنی توسط پلیس استرالیا/ بی‌توجهی پلیس به قوانین

۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷:۱۹
کد خبر: ۴۷۰۷۴۲۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
بررسی‌های متعدد نشان می‌دهند که پلیس استرالیا در برخورد با افراد دارای معلولیت ذهنی و البته بومیان از قانون پیروی نمی‌کند.

خبرگزاری میزان – یک مرد بومی دارای معلولیت ذهنی توسط پلیس نیوساوت ولز استرالیا هدف قرار گرفت و کشته شد.

به گزارش «گاردین»، موضوعی که در پی قتل استنلی راسل، مرد بومی گومرویی دارای معلولیت ذهنی توسط پلیس استرالیا مطرح شد، زیر پا گذاشتن قانون دوربین‌های بدنه توسط افسران پلیس است.

راسل در نوامبر ۲۰۲۱ در غرب سیدنی با گلوله پلیس به قتل رسید؛ پلیس در حالی برای جلب وی جهت حکم معوقه اقدام کرد که راسل ۴۵ ساله سواد خواندن و نوشتن نداشت.

راسل همچنین از بیماری‌های روانی پیچیده و مسائل مربوط به سوءمصرف مواد مخدر که در پی مرگ برادرش در زندان تشدید بود، رنج می‌برد.

براساس گزارش‌ها، راسل قربانی سوءاستفاده جنسی در کودکی نیز بود.

یک مقام پزشکی قانونی هنگام ارائه یافته‌های مربوط به تیراندازی پلیس به استنلی گفت که افسران پلیس در جریان این حادثه عامدانه رویکرد دوربین‌های بدنه را نقض کردند و فقط یکی از چهار افسر پلیس حاضر در صحنه دوربین بدنه خود را روشن کرده بود.

ضمن این که یکی از افسران پلیس اصلا دوربین بدنه نداشت و دو افسر دیگر یا نتوانستند تیراندازی را ضبط کنند یا دوربین‌های بدنه خود را اصلا روشن نکرده بودند.

براساس گزارش پزشکی قانونی، پلیس در برنامه ریزی مناسب برای دستگیری و در نظر گرفتن خطرات عملیات شکست خورد.

معاون پزشکی قانونی ایالت نیو ساوت ولز از پلیس خواست سیاست خود درباره برخورد با افراد دارای معلولیت ذهنی را تغییر داده، قوانین استفاده از دوربین بدنه توسط افسران پلیس را شفاف سازی کنند و قانونی با عنوان پروتکل استنلی برای برخورد با افراد دارای معلولیت ذهنی را تنظیم کند.

کارشناسان می‌گویند که پلیس باید به جای صدور حکم بازداشت و حضور در خانه‌های آن‌ها، به افراد بومی اجازه دهد خود را به ایستگاه پلیس معرفی کنند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *