صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

خواب کافی و مصرف مایعات؛ ۲ موضوع اساسی که باید در روز‌های پایانی ماه رمضان جدی گرفته شود

۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸:۰۴
کد خبر: ۴۷۰۶۸۹۶
یک کارشناس تغذیه به بیان توصیه‌هایی برای حفظ قوای جسمانی در روزهای پایانی ماه رمضان پرداخت.

مریم عمادی در گفت‌وگو با میزان در خصوص این امر که چگونه می‌توان در روز‌های پایانی ماه رمضان قوای جسمانی خود را حفظ کرد، گفت: یکی از مسائلی که سبب می‌شود افراد در اواسط ماه مبارک رمضان قوای جسمانی خود را از دست دهند و به اصطلاح کم بیاورند این است که مواردی که رعایت آن‌ها لازم است را جدی نمی‌گیرند و تغدیه آن‌ها در وعده‌های سحر و افطار مناسب نیست و دلیل دیگر این موضوع این است که آب و مایعات در این ماه به میزان کافی مصرف نمی‌شود که این امر سبب ضعف قوای جسمانی، سردرد و مشکلات خلقی می‌شود و همچنین یکی دیگر از دلایل کم شدن قوای جسمی در روز‌های پایانی ماه رمضان بروز مشکلات خواب است چرا که اغلب ساعات خواب افراد در این ماه بهم می‌ریزد و به ویژه اینکه ابتدای ماه مبارک در ایام تعطیلات نوروز بود و پس از آن نیز روز‌های کاری آغاز شد، در بهم ریختن ساعات خواب افراد موثر بود.

وی ضمن تاکید به تنظیم ساعات خواب در ماه مبارک رمضان ادامه داد: مسئله خواب در این ماه باید جدی گرفته شود چرا که کم خوابی و بهم ریختن ساعات خواب می‌تواند سبب بروز مشکلات فیزیکی و روانی شود و قوای جسمانی افراد را کاهش دهد.

این کارشناس تغذیه همچنین به مصرف کافی آب کافی در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و افزود: خوشبختانه فاصله زمان افطار تا سحر به نسبت سال‌های گذشته افزایش یافته است و روزه‌داران فرصت بیشتری برای مصرف انواع مواد غذایی و آب کافی دارند، اما متاسفانه اغلب مصرف آب در این ماه مغفول می‌ماند و بیشتر افراد تنها در وعده افطار و سحر آب می‌نوشند و بین فاصله افطار تا سحر به مصرف آب کافی توجه نمی‌کنند و حتی عده‌ای روزه‌شان را با آب سرد باز می‌کنند که بسیار آسیب زننده است و عده‌ای هم پشت سر هم در وعده سحر آب می‌نوشند که علاوه بر مضر بودن موجب می‌شود آب از بدن خارج شود و به میزان کافی در بدن نماند و از این رو توصیه می‌شود که آب و مایعات از جمله انواع شربت‌ها در فاصله بین افطار تا سحر و به تدریج مصرف شود.

عمادی با بیان اینکه از آنجا که در فصل بهار هوا به سمت گرمی و خشکی می‌رود استفاده از شربت‌های گلاب، بیدمشک، کاسنی، تخم شربتی، لیموترش تازه و خاک شیر به ویژه برای افرادی که مزاج گرم و خشک دارند، توصیه می‌شود، اظهار کرد: تامین آب مورد نیاز بدن تنها به استفاده از آب و مایعات ختم نمی‌شود و افراد باید در ماه رمضان به مصرف میوه و سبزیجات هم توجه داشته باشند و این در حالی است اغلب روزه‌دارن فرصت چندانی برای مصرف میوه ندارند، اما لازم است در ساعات پایانی شب ۲ تا ۳ واحد میوه مصرف شود.

انتهای پیام/

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *