صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واکنش به گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران|

کنعانی: آمریکا هیچ صلاحیتی برای سخن گفتن از ارزش‌های والای حقوق بشر را ندارد

۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴:۴۴
کد خبر: ۴۷۰۴۵۷۱
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان مفاد گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران را بی‌اساس، فاقد وجاهت و دارای ماهیت و انگيزه سیاسی توصیف کرد.

خبرگزاری میزان - ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، مفاد گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران را بی‌اساس، فاقد وجاهت و دارای ماهیت و انگیزه سیاسی و برآمده از رویکرد مطرود مداخله جویانه رژیم آمریکا در امور داخلی کشور‌های مستقل دانست و گفت: این گزارش هیچگونه مرجعیتی برای قضاوت و ارزش‌گذاری نسبت به مقوله والای حقوق بشر در مناسبات بین‌المللی ندارد.

کنعانی با تأکید بر جایگاه رفیع و اهمیت و اصالت حقوق بشر در قانون اساسی و دیگر قوانین و مقررات ملی ایران و نیز احترام ایران به تعهدات بین‌المللی خود در این زمینه، اظهار داشت: هیچ انتظاری از رژیم سلطه‌طلب آمریکا برای بیان حقایق و واقعیت‌های ایران نمی‌رود.  

وی با اشاره به موارد گسترده نقض حقوق بشر در داخل و خارج آمریکا،  تصریح کرد: دولت آمریکا هیچ صلاحیتی برای سخن گفتن از ارزش‌های والای حقوق بشر در دیگر کشور‌ها را ندارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: آمریکا ریاکارانه در حالی خود را مدعی دفاع از حقوق بشر مردم ایران می‌داند که با انواع تحریم‌های ظالمانه، غیرقانونی و یکجانبه علیه ملت ایران، به طور نظام‌مند مشغول نقض فاحش حقوق بشر علیه ملت ایران است. مضافا آنکه این رژیم بطور سازمان‌یافته با حمایت از گروه‌های تروریستی، در کنار آن‌ها و علیه مردم ایران ایستاده است.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی همچنین با اشاره به موارد نقض فاحش حقوق بشر در داخل آمریکا، افزود: رفتار پلیس آمریکا در اعمال خشونت علیه افراد و استفاده غیرقانونی از قوای قهریه، تبعیض ساختاری و هدفمند علیه سیاه‌پوستان به وسیله پلیس و دستگاه قضایی این کشور، نقض حقوق اقلیت‌ها و رنگین‌پوستان، سرکوب معترضان، رفتار خشونت‌آمیز با پناه‌جویان و زندانی کردن و رفتار‌های غیرانسانی با آن‌ها و کودکانشان، نقض حقوق بشر و تبعیض نژادی در زندان‌ها به‌خصوص زندان‌های ایالات جنوبی این کشور و برخورد برده‌گونه با زندانیان، تنها مواردی از نقض مستمر حقوق بشر در داخل آمریکاست که پیوسته مورد نگرانی جدی سازمان‌های بین‌المللی و نهاد‌های حقوق بشری بوده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *