صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه: تجلیل از خانواده شهدا مانند تجلیل از ارزش‌های اسلامی است

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶:۳۱
کد خبر: ۴۷۰۴۱۲۹
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: تجلیل از خانواده شهدا همان تجلیل از ارزش‌های اسلامی است. همانطور که امام راحل فرمودند شهدا چشم و چراغ ملت هستند و اگر خانواده شهدا نبودند، شهدا نیز نبودند.

خبرگزاری میزان- اصغر جهانگیر ظهر امروز در مراسم گرامیداشت مقام والای شهید و تجلیل از خانواده شهدا بیان کرد: تجلیل از خانواده شهدا همان تجلیل از ارزش‌های اسلامی است. همانطور که امام راحل فرمودند شهدا چشم و چراغ ملت هستند و اگر خانواده شهدا نبودند، شهدا نیز نبودند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: خانواده، همان کانون پرورش شهید و بستری بوده که باعث رشد و پرورش شهدا شده است، لذا باید از خانواده‌هایی که چنین فرزندانی تربیت و تقدیم نظام و انقلاب کردند، تشکر کنیم.

جهانگیر با اشاره به اینکه امروزه خانواده شهدا جایگاه والایی دارند، اما در عین حال مظلوم هستند، تصریح کرد: در حالی که همه ارزش‌ها و رشادت‌ها وابسته به شهدا و خانواده‌های آنهاست، اما در عمل آن اتفاقی که باید برای خانواده‌های شهدا رخ می‌داد، نداده است.

وی اضافه کرد: در بسیاری از کشور‌های دنیا حتی کشور‌هایی که اعتقادی به مسائل ارزشی ندارند، کسانی که در دفاع از امنیت، مردم و خاکشان کشته می‌شوند، را عزیز می‌شمارند و برنامه ریزی می‌کنند تا خانواده‌های آن‌ها از فرصت ها، جایگاه و موقعیت والایی برخوردار شوند.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در طول این سال‌ها اگرچه بنیاد‌هایی را برای تکریم و حمایت از خانواده‌های شهدا تشکیل دادیم، ولی انچه امروز می‌بینیم، در شان این عزیزان نیست. همه مسئولان باید تلاش خود را برای تکریم، کمک و ارتقای این خانواده‌ها انجام دهند چرا که اگر این اتفاق بیفتد مسیری که این شهید نشان ما داده اند، خانواده هایشان می‌توانند به درستی آن را برای نسل‌های فعلی و بعدی ترسیم کنند.

جهانگیر گفت: برای پاسداشت خانواده شهدا نباید در یک روز و یک هفته بلکه باید در تمام امور و کارها، تلاش کنیم تا این اتفاق رقم بخورد و شهدا به عنوان الگوی جامعه در بخش‌های مختلف شناخته شوند. اگر این اتفاق رقم بخورد، بسیاری از اسیب‌ها و ناهنجاری‌ها در جامعه کمرنگ می‌شود.

وی افزود: شاید یکی از مسائلی که امروزه باعث شده اسیب‌های فرهنگی و اجتماعی نمود زیادی داشته باشد، برای این است که سهم خانواده شهدا برای الگو سازی در نظام را به درستی ایفا نکرده ایم. این سهم باید در موارد مختلف به درستی دیده شود.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تاکید کرد: وقتی از کلمه سهم استفاده می‌کتیم، سهم به این معنا که خانواده شهدا به دلیل اینکه همه دارایی و ارزش خود را برای انقلاب و نظام در طبق اخلاص گذاشتند، می‌طلبد که از آن‌ها استفاده شود تا دیگران نیز این مسیر را طی کنند. سهم برای معبری که شهدا باز کردند و امروزه پرچمدار آن خانواده شهدا هستند؛ البته این مسیری است که دشمن نمی‌خواهد ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: امروزه دشمن در فضای مجازی تلاش دارد، با اقداماتش همه ارزش‌ها را مورد خدشه و بی مهری نسل جدید قرار دهد؛ در این زمان خانواده‌های شهدا وظیفه سنگینی با آگاهی بخشی به نسل جوان برعهده دارند.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تاکید کرد: بجاست به عنوان وظیفه دینی خانواده‌های شهدا راتکریم کنیم و آن‌ها را به دیگر افراد جامعه بشناسانیم تا محیط خطرناکی که در فضای مجازی در مقابل فرزندان مان قرار گرفته به مسیر درستی هدایت شود.

وی عنوان کرد: اگر سیره روش و منش شهدا را به درستی بشناسیم، سایرین هم می‌توانند رهروان خوبی برای این عزیزان باشند و زمینه را برای تحقق انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) فراهم کنند و این محقق نمی‌شود مگر اینکه همچنان رشادت به خرج دهیم و آماده جانفشانی و ایثار برای نظام و انقلاب خود باشیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *