تاثیر میوه و سبزیجات بر حافظه مردان
آنها در این بررسی از شرکتکنندگان درخواست کردند تا در سال ۱۹۸۶ و زمان شروع مطالعه به پرسشهای مربوط به نوع مواد غذایی و نوشیدنی مصرفی پاسخ داده و سپس تا سال ۲۰۰۲ هر چهار سال یکبار این کار را انجام دهند. همچنین این مردان تا سال ۲۰۱۲ تحت مطالعه قرار داشتند.
همچنین محققان در چند سال پایانی مطالعه آزمایشاتی روی این شرکتکنندگان انجام دادند تا مشخص شود آیا توانایی آنان در فکر کردن و به حافظه سپردن موضوعات تحلیل رفته است یا خیر؟
در نهایت بررسیها نشان داد که مصرف بیشتر برخی انواع مواد غذایی و نوشیدنیها با کاهش خطر تحلیل رفتن قدرت حافظه و مهارتهای فکری همراه است. از خوراکیهایی که این خاصیت را دارند میتوان به سبزیجاتی با برگهای سبز، سبزیجاتی به رنگ قرمز و نارنجی تیره و آب پرتقال اشاره کرد.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: مطالعه انجام شده شواهد بیشتری ارائه کرد که نشان میدهد نوع مواد غذایی مصرفی در حفظ سلامت مغز اهمیت دارد.