صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سردار هادیانفر: یکی از راهکار‌های اصلی کاهش آلودگی هوا و ترافیک اسقاط وسایل نقلیه است

۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶:۲۳
کد خبر: ۴۷۰۲۵۲۳
رئیس پلیس راهور فراجا: یکی راهکار‌های اصلی کاهش آلودگی‌ها و ترافیک کلان شهرها، اسقاط خودرو‌های فرسوده است.




خبرگزاری میزان - سردار سیدکمال هادیانفر در اختتامیه نوزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک با اشاره به تعداد خودرو‌هایی که در کشور تردد می‌کنند، اظهار کرد: حدود ۳۹ میلیون خودرو در سطح کشور داریم و سالانه حدود دو میلیون وسیله نقلیه نیز به چرخه ترافیک شهر‌ها و جاده‌ها اضافه می‌شود که مدیریت آن نیازمند برنامه ریزی دقیق است.

وی افزود: خودرو‌های تولیدی، مونتاژ و وارداتی به چرخه ترافیک اضافه می‌شوند و از طرفی به بحث اسقاط توجه جدی نمی‌شود و با این شرایط، طبیعی است که کم کم خیابان‌های ما تبدیل به پارکینگ‌های بزرگ می‌شوند. 

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه در کل دنیا عمر مفید وسایل نقلیه برای تردد، ۷ سال است، اما در کشور ما هیچ محدودیتی برای تردد وجود ندارد، تاکید کرد: حتماً باید موتور اسقاط در کشور روشن شود چرا که امروز تقریبا بیش از ۳۵ درصد وسایل نقلیه در کشور فرسوده است. 

وی در خصوص وضعیت اسقاط موتور سیکلت‌ها  گفت: حدود ۱۲ میلیون و پانصد هزار موتورسیکلت در کشور تردد می‌کنند که تقریباً ۱۰ میلیون و پانصد هزار از آن کاربراتوری و فرسوده است،   و از آنجایی که اغلب برای امرار معاش مورد استفاده قرار می‌گیرد لذا با اعمال سیاست‌های تشویقی و ارائه تسهیلات مناسب باید به موضوع اسقاط در این حوزه توجه شود. 

سردار هادیانفر با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم برای رفع نقاط حادثه خیز بیان کرد: یکی از عوامل اصلی موثر در تصادفات، نقاط خیز است و از زمان شروع به کار دولت سیزدهم جلسات خوبی در این خصوص با حضور رئیس جمهور، معاون اول و وزیر کشور برگزار شده که مثمر ثمر واقع شده است.

وی افزود: حدود ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور وجود دارد که ۳ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌ها و مابقی در شهر‌ها هستند که وزارت راه اعلام کرد ۳۵۰ نقطه را آشکار سازی و اصلاح کرده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ۳۴ درصد از کل تصادفات در جاده‌ها رخ میدهد که متاسفانه ۷۰ درصد از افراد جان خود را از دست می‌دهند، اظهار کرد: محور‌های پرخطر ما ۸ هزار نقطه است که آن‌ها نیز باید آشکارسازی و سپس اصلاح شود، همچنین ۸۸۰ نقطه پر تصادف جاده‌ها نیز باید هرچه سریع‌تر اصلاح شوند. 

وی افزود: همانگونه که در جلسات مختلف با مسئولان گفتیم، یکی از راهکار‌های اصلی کاهش آلودگی هوا و مشکل ترافیک کلان شهرها،   می‌تواند بحث توجه به عمر مفید وسایل نقلیه و اسقاط باشد.

انتهای پیام/


برچسب ها: پلیس راهور

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *