پارکینگ عمومی یک هکتاری پایانه جنوب بهره برداری شد
به گزارش گروه جامعه ، مراسم بازدید و بهره برداری از محل پارکینگ عمومی واقع در خیابان عباسی با حضور گل زاده دادستان دادسرای بعثت، روسای کلانتری ۱۱۷ جوادیه و ۲۰۸ پایانه جنوب، شهردار ناحیه و معاون حمل ونقل وترافیک منطقه ۱۶، مدیرعامل سازمان پایانهها و جمعی از مدیران ارشد و مسئولان پایانه انجام پذیرفت.
مدیرعامل سازمان پایانهها و پارک سوارها ضمن تقدیر وتشکر از همراهی و همدلی همه واحدهای انتظامی و اجرایی و به ویژه دادستان بعثت که با تدابیر و دستورات سازنده درجهت پاکسازی و ساماندهی محوطه از تجمع افراد معتاد متحاجر یاری رسانید تا این مهم محقق شود؛ گفت: پس از انجام مطالعات لازم در راستای ارتقای امنیت و ممانعت از ایجاد مزاحمتهای ناشی از تجمع و بیتوته افراد بی خانمان در زمینهای غربی پایانه جنوب، پروژه احداث پارکینگ طراحی و دردستورکار بخشهای مختلف سازمان قرار گرفت.
وی افزود: اجرای عملیات خاک برداری، تسطیح و رگلاژ، آب پاشی و غلتک زنی و تجهیز پارکینگ با جانمایی کانکسهای نگهبانی و گیتهای ورود و خروج و ساخت قسمتی از نردهها و حفاظ به صورت همزمان و با تلاش مضاعف و همدلی همه بخشها با پیشرفت قابل توجهی انجام پذیرفت تا علاوه بر رونق حمل ونقل عمومی و کاهش بارترافیکی منطقه یکی از نیازهای اساسی شهروندان پاسخ داده شود.
امیرحسین صدیقی افزود: پارکینگ با مساحتی بالغ بر ۱۱۵۰۰ متر مربع و تعداد ۸۰۰ سلول جهت پارک خودرو و موتورسیکلت هادر نظرگرفته شده که با نصب سه عدد کانکس، گیت ورود و خروج برای فعالیت ۲۰ نفر نیرو نگهبانی و متصدی طراحی و اجراگردیده است.
مدیرعامل سازمان پایانهها و پارک سوارها تصریح کرد: انتظار میرود تسریع درروندانجام پروژه احداث با حسن همکاری شهروندان عزیز برای تعیین تکلیف اندک املاک واقع در این طرح انجام پذیرد که تا علاوه بر کاهش معضلات اجتماعی ناشی از تجمع افراد معتاد، متکدی و کارتن خوابها در این خیابان؛ گامی موثری در جهت استفاده عمومی و رفع نیاز اساسی شهروندان و مراجعان به پارکینگ دراین محل تحقق یابد.
دادستان دادسرای بعثت نیز بعد از بازدید از محل بهره برداری پارکینگ؛ تعامل وهمکاری خوب بین بخشی همه دستگاهها برای ساماندهی مشکلات وآسیبهای این خیابان را حایزاهمیت برشمرد و اضافه کرد: مشکلات عمده این منطقه حضور افراد بی سرپناه از معتادان و کارتن خوابهایی هستند که زمینه ساز بسیاری از جرایم میباشند. معتادین متجاهری که از سوی خانواده ترد شده اند و امکاناتی نیز برای رفع این معضل درخصوص درمان این گونه افراد درنظر گرفته نشده است.