صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اجاره خانه تیمی در خیابان پاسداران توسط عناصر گروهک مجذوبان برای سازماندهی اقدامات آشوب‌طلبانه

۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۰:۰۱
کد خبر: ۴۶۹۸۲۲
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
مصطفی عبدی در شب دستگیری گردانندگان اغتشاشات کوار، در خانه تیمی گروهک مجذوبان که مشغول هدایت اغتشاش بوده‌اند حضور داشته که بازداشت می‌شود. آن تجمع در خانه‌ تیمی خیابان پاسداران به دستور سرکرده گروهک مجذوبان صورت گرفته بود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، فراخوان شورش و آشوب مسلحانه، تهدید جانی و امنیت مردم، صدمه رساندن به اموال عمومی، تشویش اذهان، توهین به مقدسات، سیاه نمایی علیه کشور، همکاری همه‌جانبه با رسانه‌های برانداز در آنسوی مرزها، همراهی با جریان فتنه و ... این‌ها تنها بخشی از سرفصل‌های اقدامات یک گروهک تبهکار طی ۱۲ سال اخیر است؛ گروهکی موسوم به «مجذوبان نور» که از دل فرقه‌ای با عنوان دراویش گنابادی متولد شده و اقدامات آشوب‌طلبانه و مخربانه را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

طی سلسله گزارش‌هایی، به بررسی زوایای اقدامات ضدمردمی و ضدملی عناصر گروهک «مجذوبان نور» پرداخته است.

طی شش گزارش قبلی منتشره، نگاهی به نحوه شکل‌گیری گروهک مجذوبان از دل فرقه مدعی درویش‌گری داشتیم و به برخی از اقدامات ضدمردمی و ضدملی عناصر گروهک مجذوبان در سال‌های دهه ۸۰ از جمله «واقعه کوار» اشاره کردیم. همچنین به تحریکات ضدمردمی و ضدملی سایت مروج خشونت این گروهک پرداختیم. علاوه بر آن، «تجمعات آشوب‌طلبانه دراویش با تحریک گروهک مجذوبان» و «تدارک مجذوبانی‌ها برای اقدامات ضدایرانی در خارج از کشور» را مورد بررسی قرار دادیم. سپس به معرفی «حمیدرضا مرادی سروستانی» سرکرده اصلی گروهک مجذوبان و مصطفی دانشجو و فرشید یداللهی از دیگر عناصر این گروهک  پرداختیم.

بیشتر بخوانید: 

نگاهی به سوابق ضد ملی و ضد مردمی عناصر دخیل در غائله گلستان هفتم/ مجذوبان؛ گروهکی که می‌خواست همتای داعش و منافقین باشد

غائله کوار؛ روزی که عناصر گروهک مجذوبان به سمت نمازگزاران تیراندازی کردند/ خانه تیمی گروهک در پاسداران تهران و دستور استمرار آشوب در کوار

سایت مروج خشونت؛ حلقه ارتباطی اشرار گروهک مجذوبان/ رپورتاژ آگهی برای یکی از سران فتنه

تجمعات آشوب‌طلبانه با تحریک گروهک مجذوبان/ تدارک ۴۵ اقدام ضدایرانی در خارج از کشور/ ارائه گزارش کذب به کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل

«حمیدرضا مرادی سروستانی» کیست؟/ سرکرده اصلی گروهک مجذوبان و از همپالگان تروریست‌های دهه ۶۰

فرشید یداللهی؛ حلقه ارتباطی گروهک مجذوبان با سرپل گروهک تروریستی منافقین/ سینه چاکی مجذوبانی‌ها برای عناصر مرتد و تحریک به قانون‌ستیزی

از همان سال ۱۳۸۴ که تحرکات فتنه جویانه و آشوب طلبانه عناصر مجذوبان نور آغاز شد، رصد اطلاعاتی در مورد آن‌ها اعمال شد؛ رصدی که منجر به دستگیری ۸ تن از عناصر حلقه اصلی این گروهک در فواصل زمانی مختلف و محاکمه آن‌ها شد. این متهمین در یک فرآیند قانونی به تاریخ ۲۳ اسفند ۹۱ محاکمه شدند و به سبب اعمال جنایتکارانه و اغتشاشگرایانه خود، محکوم به تحمل کیفر شدند.

در هفتمین گزارش مرتبط با جرائم گروهک مجذوبان نور، به معرفی پنج تن دیگر از عناصر این گروهک می‌پردازیم که در سال‌های دهه ۸۰ با اقدامات اغتشاشگرایانه و قانون‌ستیزانه، اسباب مزاحمت برای مردم فراهم آورده بودند.

امیر اسلامی بورکی
امیر اسلامی بورکی، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد.

این فرد که که سابقا عضو کانون وکلای استان فارس بود، در ابتدا، در پوشش فعالیت مدنی، به سیاه نمایی علیه کشور در نشریات زنجیره‌ای و شبه رسانه‌های ضدانقلاب و ضدایرانی روی آورد و سپس به عضویت در گروهک مجذوبان درآمد.

نامبرده به گفته حمید مرادی سرکرده گروهک مجذوبان، از گردانندگان سایت مجذوبان نور و انتشار دهنده عناوین مجرمانه متعدد این سایت مروج خشونت بود و در خانه تیمی این گروهک تردد داشت.

عناوین اتهامی امیر اسلامی بورکی در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

امید بهروزی
امید بهروزی، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد. این فرد در جریان غائله سال ۸۴ مجذوبانی‌ها در قم، مشارکت فعال در آشوب و اغتشاش داشت.

نامبرده که دارای پرونده وکالت نیز بود، به سبب تخلفات صنفی عمده، با لغو مجوز وکالت مواجه شد.

عناوین اتهامی امید بهروزی در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

افشین کرم‌پور
افشین کرم پور، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد.

نامبرده از گردانندگان اصلی سایت مجذوبان نور بود که زیر نظر مستقیم حمید مرادی سرکرده گروهک مجذوبان فعالیت می‌کرد. این فرد در اتفاقات تروریستی شهرستان کوار که در آن عناصر گروهک مجذوبان با سلاح‌های گرم و سرد به سمت مردم و نمازگزاران حمله کردند، از صحنه گردانان اصلی بود و حتی بواسطه یک عنصر نفوذی قصد زدوبند با برخی مسئولین محلی را داشت که توسط نیرو‌های امنیتی دستگیر شد.

این فرد، برای فعالیت تیمی عناصر گروهک مجذوبان، اقدام به اجاره خانه‌ای در پاسداران تهران کرد. هدف از این اقدام، پیگیری فعالیت‌های سایت مجذوبان و تنظیم ملاقات عناصر گروهک با سرکرده فرقه در آن خانه خیابان پاسداران بود.

عناوین اتهامی افشین کرم‌پور در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

رضا انتصاری
رضا انتصاری از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد.

نامبرده در سال ۸۹ با سرکردگان گروهک مجذوبان آشنا شد و از همان زمان به خانه تیمی آن‌ها تردد کرد. نامبرده مسئول بخش رادیو اینترنتی این گروهک بود.

عناوین اتهامی رضا انتصاری در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

مصطفی عبدی
مصطفی عبدی، از عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ۹۲ در یک فرآیند قانونی محاکمه شد.

این فرد از همکاران سایت مجذوبان نور بوده که به گفته خودش، امور فنی سایت را انجام می‌داد.

نامبرده در تجمع غیرقانونی سال ۸۷ دراویش در تهران که با تحریک عناصر گروهک مجذوبان انجام شده بود، حضور چشمگیر داشت و با ماموریت تفویض شده به وی، قصد ایجاد اغتشاش در این تجمع غیرقانونی را داشت. این تجمع یک روز بعد از تجمع غیرقانونی دراویش در مقابل مجلس شورای اسلامی در سال ۸۷ انجام شد که در آن تجمع غیرقانونی نیز ردپای تحریکات عناصر گروهک مجذوبان نمایان بود.

این فرد در شب دستگیری گردانندگان اغتشاشات کوار، در خانه تیمی گروهک مجذوبان که مشغول هدایت اغتشاش بوده‌اند حضور داشته که بازداشت می‌شود. آن تجمع در خانه‌ای تیمی به دستور سرکرده گروهک مجذوبان برای هدایت اغتشاشات کوار بوده که مصطفی عبدی نیز در آن خانه تیمی حضور داشته است.

عناوین اتهامی مصطفی عبدی در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *