صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بودجه کافی برای بازرسی و نظارت در اختیار نداریم/تولید با بهره بانکی بالا رونق نمی‌گیرد

۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۶۹۷۱۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه بودجه کافی برای بازرسی و نظارت در اختیار نداریم، گفت: تعداد نیرو‌های اصناف برای بازرسی و نظارت بر بازار کافی نیست.

علی فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد با تاکید بر اینکه در تامین و عرضه کالا در بازار با هیچ مشکلی مواجه نیستیم اظهار کرد: در حوزه بازرسی و نظارت هم سازمان حمایت و هم بازرسی اصناف در کشور کنترل می‌کنند.
 
رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه در موضوع تامین مواد اولیه بنگاه‌های تولیدی و توزیعی بخشی از مشکلات برطرف شده اما، بخشی دیگر باقی مانده است، افزود: در بحث تامین مواد اولیه برای شرکت‌های تعاونی صنفی یا شرکت‌های تحت امر اتحادیه‌های صنفی مکاتبات زیادی صورت گرفت  که برخی مشکلات حل شد و گشایش اعتبار صورت گرفت و مواد اولیه به سمت کشور بارگیری شد اما، همه مشکلات برطرف نشده است و به عنوان عضو ستاد اطلاع رسانی اقتصادی کشور به اطلاع مسئولان رساندم که بخشی از آن برطرف شده و منتظر برطرف شدن بخشی دیگر از آن‌ها هستیم.
 
وی افزود: مسئولان بانک مرکزی باید برای برطرف شدن بخشی از مشکلات باقی مانده روند گشایش اعتبار‌ها را تسریع کنند تا در پایان سال به مشکل برخورد نکنیم.

فاضلی همچنین با اشاره به مشکلات بخش بازرسی و نظارت گفت: مشکل اصلی این است که ما بودجه لازم برای افزایش نیروی انسانی و تامین برخی از سخت افزار و نرم افزار مجموعه را نتوانستیم فراهم کنیم.
 
وی ادامه داد: طبق قانون تامین بودجه اصناف باید از محل جرایم تامین شود اما، ما اطلاع از میزان جرایمی که به خزانه واریز می‌شود نداریم.
 
رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه بودجه تخصیصی دولت برای امسال ۱.۵ میلیارد تومان بوده است، خاطرنشان کرد: این درحالی است که فقط برای حقوق پرسنل باید ۳۴ تا ۳۸ میلیارد تومان هزینه شود. اصناف باید این هزینه را از چه محلی تامین کنند. این موضوع اختلاف بین دولت و اصناف است که اگر این مشکل برطرف شود در پایان سال با کمترین مشکل برای کنترل بازار مواجه خواهیم بود.
 
وی ادامه داد: اتاق‌های اصناف کشور ۱۹۲۰ پرسنل دارند که  ۲۰ تا ۲۵ درصد آن‌ها نیروی ستادی هستند و این تعداد برای رصد بازار کم است و این شرایط ما را راضی نخواهد کرد و به دنبال بهتر شدن شرایط هستیم.
 
رئیس اتاق اصناف کشور درباره تامین نقدینگی بنگاه‌های تولیدی، گفت: تمام مشکلات امروزه در بخش بنگاه‌ها نبود و کمبود نقدینگی برای نوسازی ماشین آلات، تامین مواد اولیه و ابزارآلات است و یکی از دغدغه‌های بزرگ این بخش است. بدین منظور پیشنهادی را در ابتدای سال به دولت ارائه دادیم که یک بسته ۱۰ هزار میلیاردی را در قالب تسهیلات در اختیار اصناف قرار دهد که مصوب شد اما، به خوبی اجرایی نشد. به دنبال این هستیم که با بهره پایین تسهیلات در اختیار بنگاه‌ها قرار گیرد به دلیل اینکه با بهره‌های بالایی که بانک‌ها در نظر می‌گیرند تولید رونق پیدا نمی‌کند.
 
رئیس اتاق اصناف کشور درباره قیمت نان نیز گفت: به دنبال آن هستیم تا نان به قیمت واقعی عرضه شود اما، دولت چنین نظری ندارد و ما هم تسلیم تصمیم مسئولان کشوری هستیم اما، باید فکری برای ۸۰ هزار واحد نانوایی سراسر کشور نیز کرد.
 
فاضلی با بیان اینکه همه هزینه‌ها نباید بر دوش نانوایان قرار داده شود، تاکید کرد: حتما باید به سمتی حرکت کنیم که تسهیلاتی در بخش بیمه، مالیات و مالیات برای آن‌ها در نظر بگیریم تا مشکلات کمتر شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *