صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مقاومت اسرای نوجوان در دوران اسارت جانانه بود/کتاب اردوگاه اطفال به چاپ ششم رسید

۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۶۹۵۵۱
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب اردوگاه اطفال گفت: به طور معمول رفتار عراقی‌ها با اسرا بسیار بد بود. آنها را آزار و شکنجه می‌دادند و هر لحظه نسبت به تصمیمات خود تغییر ایجاد می کردند اما اسرا همواره نسبت به اتفاقات و سختی‌ها مقاومت جانانه کردند.

احمد یوسف‌زاده نویسنده کتاب اردوگاه اطفال در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی با اشاره به رسیدن این کتاب به چاپ ششم، گفت: بسیار خوشحالم که اردوگاه اطفال در شش ماه شش بار زیر چاپ رفته است. این برای من دلگرمی خوبی است تا به راه خود ادامه دهم. اردوگاه اطفال ادامه کتاب آن بیست و سه نفر است.

وی با اشاره تفاوت در موضوعیت کتاب اردوگاه اطفال با کتاب قبلی خود اظهار کرد: مکان روایی و همچنین افرادی که در اردوگاه اطفال حضور دارند به کتاب قبل "آن بیست و سه نفر" کاملاً متفاوت است. در اردوگاه اطفال ما شاهد حضور و مقاومت اسرایی کم سن و سال هستیم که در محیطی بسیار کوچک تر اسیر شده اند.

نویسنده کتاب "آن بیست و سه نفر" درباره رفتار بد عراقی‌ها با اسرای نوجوان اظهار کرد: به طور معمول رفتار عراقی‌ها با اسرا بسیار بد بود. آنها را آزار و شکنجه می‌دادند و هر لحظه نسبت به تصمیمات خود تغییر ایجاد می کردند اما اسرا همواره نسبت به اتفاقات و سختی‌ها مقاومت جانانه کردند.

وی درباره دلیل نامگذاری کتاب اردوگاه اطفال تاکید کرد: برخلاف دفعات پیشین که معمولا اسرا بزرگسال بودند این بار تمامی اسرا نوجوان بودند و به همین دلیل آن اردوگاه به اطفال شهرت یافت. کتاب اردوگاه اطفال داستان دو سال اسارات نویسنده و اسرای دیگر را توضیح می‌دهد. همه قهرمانان این کتاب نوجوان بودند؛ لذا امید می‌رود نوجوانان از حماسه‌های این کتاب الگو بگیرند.

گفتنی است کتاب اردوگاه اطفال در ادامه کتاب آن بیست و سه نفر به رشته تحریر درآمده است. احمد یوسف زاده در این اثر به تقابل اسرای جوان با اسرای جاسوس و خائنی که به دلایل مختلف با رژیم بعث همکاری می‌کردند، پرداخته‌ است.

این اثر روایت دو سال خاطره از اتفاقات تلخ و شیرین و حماسه‌های باورناپذیر است که آفرینندگان آن نه ارتشی‌های سرد و گرم چشیده بودند و نه پاسدارهای جان بر کف، بلکه اسیران نوخاسته‌ای بودند که حزب بعث از اردوگاه‌های اسرا انتخاب و به آن بیست و سه نفر ملحق کرد تا برنامه تبلیغ علیه ایران را با حربه کودکان جنگ ادامه بدهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *