صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آتش نشانی از مسایل نمایشی به مسائل محتوایی پیش می‌رود

۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۳:۳۰
کد خبر: ۴۶۹۲۲۲
معاون حوزه پیشگیری و حفاظت از حریق آتش نشانی گفت:همایش بین المللی اتش نشانی و ایمنی شهری از دهم اسفندماه آغاز می‌شود و هدف ما از این همایش این است که از مسائل نمایشی به سمت نمایش محتوا گرایش پیدا کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه محمود قدیری در نشست خبری چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی و اولین نمایشگاه صنعت ایمنی کشور اظهار داشت: در کشور فقر علمی در ایمنی شهری داریم وهیچ رشته دانشگاهی در این حوزه وجود ندارد .

وی گفت: اگر در حوزه  ایمنی کار علمی نکنیم با افزایش تکنولوژی و جمعیت در شهر‌ها ،خطر شهری هم افزایش می‌یابد و شاهد حوادثی بدتر از  حادثه پلاسکو خواهیم بود.

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق آتش‌نشانی تهران گفت: در دنیا رشته‌هایی در حوزه مهندسی حریق  تدریس میشود که در این مراکز مسائل عمرانی ومکانیک و اجتماعی با یکدیگر تدریس می‌شوند.

وی در ادامه افزود: در زمان حریق، به خاطر سرعت حریق بهترین پاسخ‌گر‌ها آتش‌نشان‌های حاضر در محل حادثه  هستند اگر این افراد به عنوان اولین واکنشگر بتواند روش پاسخ به این حوادث را یاد بگیرند یقینا حضور آتش نشانان به این حد ضرورت ندارد همانطور که در کشور‌های اروپایی تعداد ایستگاه‌های آتش نشانی را کاهش داده اند.

وی با بیان اینکه مسائل اجتماعی را باید با مسائل تکنیکال ادغام کنیم افزود: در دانشگاه خواجه‌نصیر طوسی ۱۹ دانشجو در حال تحصیل رشته مهندسی حریق هستند.

قدیری  در ادامه با اشاره به بر گزاری چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی و اولین نمایشگاه صنعت ایمنی کشور گفت: در این همایش سعی بر این است که دانشگاه را همراه خود کنیم، باید بدانیم چه کنیم حریق اتفاق نیفتد و در صورت بروز حریق سیستم‌ها و نیرو‌های آتش‌نشانی چگونه عمل کنند، اما متاسفانه تمرکز بر این است که آتش‌نشانان چه زمانی می‌رسند و چه می‌کنند.

وی تصریح کرد: مهمترین فاکتور در ایمنی شهر، مسائل اجتماعی است، اکنون ساختمان‌هایی داریم که سیستم ایمنی دارند، اما فرهنگ اجتماعی پایین درباره ایمنی، استفاده از این تجهیزات را با مشکل روبه‌رو می‌کند، اگر مردم این مسائل را آموزش ببینند تلفات  به شکل بسیار چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.

قدیری با اشاره به حضور ۲۱ دانشگاه در این همایش، خاطرنشان کرد: در دنیا  نخستین ایستگاه‌های آتش‌نشانی را شرکت‌های بیمه ایجاد کردند، اما در کشور ما آنچنان که باید و شاید، بیمه نقش خود را در حوزه پیشگیری ایفا نمی‌کند، بنا نداریم کسی را از خود دور کنیم، اما مجبوریم بگوییم چه خطراتی جامعه را تهدید می‌کند.

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق آتش‌نشانی تهران یادآور شد: از رسانه‌ها انتظار داریم به جامعه آتش‌نشانی کمک کنند تا پیام خود را به گوش همه برسانند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *