صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درخواست بیروت از مسکو برای گسترش سامانه دفاع موشکی تا لبنان

۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱:۱۴
کد خبر: ۴۶۹۱۲۵
پایگاه دبکا فایل در گزارشی نوشته است که بیروت از روسیه خواسته تا لبنان نیز مانند سوریه از سامانه دفاع موشکی مسکو برخوردار شود.
به گزارش گروه بین الملل ، پایگاه دبکا فایل روز سه شنبه در گزارشی نوشته است که بیروت از روسیه خواست تا لبنان نیز مانند سوریه از سامانه دفاع موشکی برخوردار شود.

به گفته منابع نظامی و اطلاعاتی دبکا، «میشل عون» رئیس جمهور لبنان، از مسکو خواست تا حریم هوایی لبنان را تحت حفاظت سیستم دفاع موشکی روسیه مستقر در سوریه قرار دهد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هنوز به این درخواست میشل عون که از طریق کانال‌های ارتباطی برای او ارسال شد، پاسخی نداده است. اما هنوز خبری مبنی بر رد این پیشنهاد منتشر نشده است.

به ادعای این منابع در حال حاضر، این پیشنهاد در بالاترین سطوح وزارت دفاع روسیه که تمایل به تصویب این پیشنهاد را دارند، در حال بررسی است.
 
این رسانه صهیونیستی با ابراز نگرانی از پذیرش درخواست لبنان برای گسترش پوشش دفاع موشکی روسیه نوشت: در این صورت اسرائیل با محدودیت‌های بیشتری در عملیات نیرو‌های هوایی خود در دریای مدیترانه روبرو خواهد شد. این محدودیت بیش از محدودیت‌هایی است که سیستم دفاع هوایی مستقر در سوریه برای این رژیم ایجاد می‌کند. سیستم مستقر در سوریه شامل سامانه ضد هوایی S-۳۰۰، S-۴۰۰ و Pantsir-S۱E است که با شبکه جنگ افزار الکترونیک و موشک‌های کوتاه و میان برد و نیز تسلیحات ضد ماهواره‌ای مجهز شده است.

این سیستم پیشرفته توسط مسکو طراحی شده تا اولتیماتومی برای تهدیدات هوایی هواپیما‌های جنگی آمریکا و اسرائیل که قادر به پرواز در آسمان سوریه بودند، باشد.

پذیرش درخواست لبنان توسط پوتین به نوشته دبکا، ایجاد نخستین چتر حفاظتی توسط قدرتی جهانی علیه حملات احتمالی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو روز یکشنبه به کمیته امنیتی و وزارت خارجه این اطمینان را داده بود که نیرو‌های هوایی این رژیم محدودیتی در انجام عملیات در خاک سوریه ندارند. دبکا این ادعا‌ها را واقع بینانه ارزیابی نمی‌کند.

دبکا بزرگترین نگرانی حال حاضر این رژیم را گسترش کارگاه‌های کوچک تولید GPS در سراسر لبنان و بخشی از سوریه می‌داند که در راستای ارتقای توان موشکی حزب الله انجام می‌شود که در صورت توافق پوتین با درخواست لبنان برای گسترش پوشش دفاع هوایی سوریه این کارگاه‌ها برای بمباران توسط رژیم صهیونیستی غیر قابل دسترسی می‌شوند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *