صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیشترین نیروگاه‌های زیست توده در استان تهران

۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱:۰۱
کد خبر: ۴۶۹۱۲۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشترین نیروگاه‌های زیست توده کشور در استان تهران با ظرفیتی بالغ بر ۸.۹ مگاوات در حال فعالیت اند.

به‌ گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، بررسی‌ها حاکی از آن است که ظرفیت انرژی‌های تجدید پذیر تا پایان مهرماه سال جاری به ۶۵۴ مگاوات رسیده است.

از این ظرفیت بالغ بر ۴۲ درصد نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از نوع بادی، ۴۱ درصد از نوع خورشیدی، ۱۳ درصد از نوع برق‌آبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و دو درصد نیز از نوع زیست توده است.

بررسی ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در مناطق مختلف کشور حاکی از آن است که استان‌های قزوین با برخورداری از ۱۱۶.۵۴ مگاوات، گیلان با ۱۰۱.۶ مگاوات و فارس با ۶۴.۰۴ مگاوات نیروگاه پاک در صدر جدول استان‌های برخوردار از واحد‌های تجدیدپذیر قرار گرفته‌اند.

در زمینه نیروگاه‌های بادی هم اکنون استان قزوین بیشترین ظرفیت نصب شده این واحد‌ها را به خود اختصاص داده است، به طوری که ظرفیت واحد‌های بادی این استان به ۱۱۶.۲ مگاوات رسیده است.

استان‌های گیلان و خراسان رضوی هم به ترتیب بعد از قزوین با دارا بودن ۹۲.۲۶ و ۳۷.۱۸ مگاوات نیروگاه بادی در میان سه استان پیشرو در زمینه نصب واحد‌های بادی قرار گرفته‌اند.

لازم به ذکر است که استان فارس بیشترین ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های خورشیدی کشور را به خود اختصاص داده است و حدود ۵۰.۰۷ مگاوات واحد خورشیدی در این استان در حال فعالیت هستند. 

پس از استان فارس، یزد با دارا بودن ۴۴.۶۹ مگاوات و همدان با برخورداری از ۳۶.۷۱ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صدر استان‌های دارای نیروگاه خورشیدی قرار گفته‌اند.

در زمینه نیروگاه‌های برق آبی کوچک نیز استان کردستان بیشترین واحد‌ها را به خود اختصاص داده است که ظرفیتی بالغ بر ۲۰ مگاوات از این دست نیروگاه‌های تجدیدپذیر را شامل می‌شود.

در این میان بیشترین نیروگاه‌های زیست توده در استان تهران واقع شده است ظرفیتی بالغ بر ۸.۹ مگاوات را شامل می‌شود.

در خصوص نیروگاه‌های بازیافت حرارت نیز هم اکنون استان‌های خوزستان و یزد بیشترین میزان ظرفیت نصب شده را به خود اختصاص داده‌اند و به ترتیب حدود ۹.۶ و چهار مگاوات واحد بازیافت حرارت در این دو استان مشغول به فعالیت هستند.

گفتنی است انرژی‌های تجدیدپذیر برای ۴۲ هزار و ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور اشتغال ایجاد کرده است و حجم سرمایه‌گذاری غیردولتی در این بخش به بیش از ۹۸ هزار میلیارد ریال رسیده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *