صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقاد معاون وزیر صنعت از به بهره برداری نرسیدن طرح‌های فولادی/ هیچ تحریمی نمی‌تواند بخش معدنی را متوقف کند

۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹:۰۱
کد خبر: ۴۶۸۷۴۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون وزیر صنعت گفت: از ۸ طرح فولادی هیچکدام بطور کامل به بهره برداری نرسیده است و پروژه ها‌ی نیمه تمامی وجود دارد که باید تکلیف آن‌ها معلوم شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، جعفر سرقینی در مراسم مراسم تودیع و معارفه رئیس هیئت عامل ایمیدرو  با بیان اینکه صنایع معدنی اهمیت زیادی دارد و باید تلاش کنیم در خور انتظار کار کنیم اظهار کرد: این بخش کمترین آسیب را از تحریم دیده و یکی از مقاوم ترین بخش‌ها است.

معاون وزیر صنعت در ۶ماهه امسال صادرات فولاد نه تنها کم نشد بلکه از نظر وزنی ۱۱درصد و از نظر ارزشی ۲۳درصد رشد داشته است، افزود: در نیمه نخست سال یک  میلیارد و ۶۰۰میلیون دلار صادرات فولاد صورت گرفته است.

وی گفت: در حال حاضر ۱۰۰میلیون تن پروژه در زنجیره فولاد در حال اجرا است.
 
سرقینی با اشاره به اینکه زنجیره فولاد در سال۹۲، ۱۲۰میلیون تن بود خاطرنشان کرد:  اکنون این ظرفیت به ۲۰۵ میلیون تن رسیده است.
 
معاون وزیر صنعت تاکید کرد: هیچ تحریمی نمی‌تواند معدن و صنایع معدنی را متوقف کند، اما باید خود را برای شرایط جدید آماده کنیم، باید نوع مدیریت‌ها تغییر کند تا بتوانیم با تحریم مقابله کنیم.
 
وی با بیان اینکه مطالبات از ایمیدرو زیاد است، تصریح کرد: از ۸ طرح فولادی هیچکدام بطور کامل به بهره برداری نرسیده است و پروژه ها‌ی نیمه تمامی وجود دارد که باید تکلیف آن‌ها معلوم شود.
 
همچنین در ادامه این مراسم جمشید ملارحمان سرپرست ایمیدرو اظهار کرد: اکتشاف به عنوان یکی از اصلی ترین بخش ها در اولویت قرر دارد و با سرعت بیشتر از گذشته ادامه خواهد داشت.
وی افزود: پروژه ها به سرعت تعیین تکلیف خواهد شد و از بخش خصوصی در این زمینه استفاده خواهیم کرد و تمام ظرفیت های عمومی و خصوصی کشور به سمت توسعه بخش هدایت خواهد شد.
سرپرست ایمیدرو با بیان اینکه حذف بروکراسی پیچیده در ایمیدرو جزو اولویت ها خواهد بود، گفت: در استفاده از پژوهش و ظرفیت دانشگاهی ضعف داریم، نباید موضوعات پژوهشی در فرایند بروکراسی ماه‌ها طول بکشد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *