صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کسری بودجه ۲۸ درصدی شهرداری در شش ماهه نخست سال جاری

۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱:۲۰
کد خبر: ۴۶۸۴۵۹
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی نسبت به شرایط مالی شهرداری تهران واکنش نشان داد و پیشنهادات و راه حل‌هایی را برای کسری بودجه شهرداری تهران ارائه کرد.

به گزارش گروه جامعه مجید فراهانی در جریان صد و یکمین جلسه شورای شهر تهران پس از استماع سخنان خزانه دار شورای شهر عنوان کرد: بر اساس آمار ثبت شده، در سال گذشته ۱۷ درصد کسری بودجه داشته ایم؛ اما شش ماهه امسال نشان می‌دهد که این ۱۷ درصد کسری بودجه به چیزی در حدود ۲۸ درصد در سال جاری رسیده است و اگر با همین روند ادامه بدهیم با کسری بودجه ۵ هزار میلیاردی همان گونه که پیش بینی شده، مواجه خواهیم شد.

وی افزود: با این شرایط عملا حداکثر ۷ درصد از بودجه شهرداری را می‌توان برای پیشبرد پروژه‌ها در نظر گرفت که این اتفاق چیزی شبیه فاجعه است، از این رو بسیاری از پروژه‌ها را نمی‌توان انجام داد.
فراهانی تاکید کرد: مسئله اصلی مغایرت بودجه در بحث بودجه غیر نقد است و اگر بخواهیم برای بهبود وضعیت تمرکز کنیم باید این بودجه را در نظر گرفت.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر با ارائه پیشنهاداتی برای مقابله با کسری بودجه شهرداری بیان کرد: چاره‌ای نداریم جز این که چند کار را به طور همزمان انجام بدهیم؛ یکی به هنگام کردن ثبت هزینه‌ها و دیگر جنبش کاهش هزینه در شهرداری تهران است.

وی ادامه داد: امروزه شهر تهران گران اداره می‌شود یعنی به روال سابق هزینه‌های گزاف انجام می‌شود.

فراهانی گفت: مدیریت انرژی و شرایط نگهداری ساختمان‌ها در شهرداری تهران از آن جمله است که می‌توان این هزینه‌ها را کاهش داد که متاسفانه دغدغه شهرداری نیست چرا که تا کنون گزارشی برای کاهش هزینه‌ها ارائه نشده است.

این عضو شورای شهر تهران در ادامه پیشنهادات لازم برای کاهش هزینه‌ها را ارائه و عنوان کرد: بحث جلب سرمایه گذاری نیز اهمیت دارد و شهرداری باید به طور جدی تصدیگرایی را کنار بگذارد و اعتماد سرمایه گذاران را جلب کند.
وی اضافه کرد: پیشنهاد پایانی حل اختلافات پیمانکاران گذشته است؛ تعداد زیادی از پیمانکاران گذشته با مدیران شهرداری اختلاف زیادی دارند که این خود زنگ خطری است چرا که تعداد زیادی از پرونده‌های ماده ۳۸ جمع شده و اگر به سمت حل این اختلافات نرویم موفق نخواهیم بود.

فراهانی خاطرنشان کرد: در این راستا شخص شهردار تهران باید یک روز خود را به این کار و حل اختلاف پیمانکاران اختصاص بدهد. بسیاری از پروژه‌هایی که در حال حاضر در آستانه اتمام است و پیش نمی‌رود از این گونه مشکلات دارد که باید بررسی شود؛ همچنین افزایش درآمد‌های پایدار از دیگر اتفاقاتی است که باید رخ دهد.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *