صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم ترویج و تبیین فرهنگ کتابخوانی در جهت کاهش آسیب‎های اجتماعی

۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۷:۴۸
کد خبر: ۴۶۸۴۵۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
قاسمی با بیان اینکه امروز بیش از پیش ترویج و تبیین فرهنگ کتابخوانی در جامعه احساس می‌شود، گفت: افزایش آگاهی‌های عمومی و اجتماعی بدون شک کاهش آسیب‌ها و مخاطرات اجتماعی را به دنبال دارد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، محمد قاسمی در حاشیه بازدید از کتابخانه امام خمینی (ره) قزوین که به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار صورت پذیرفت، گفت: مطالعه باید به عنوان یک نیاز اساسی و لازم در جامعه مطرح شود تا عموم مردم به خواندن و مطالعه راغب شوند و فرهنگ کتابخوانی در سطوح مختلف جامعه رواج یابد.


دادستان مرکز استان قزوین افزود: هیچ حاکمیتی از اینکه فرهنگ کتاب خوانی، درک معارف، فهم علوم و آشنایی با پیشرفت‌ها در جامعه اش، توسعه کمی و کیفی یابد آسیبی نخواهد دید بلکه بدون شک نفع و سود آن بیشتر متوجه جامعه خواهد بود.


وی تاکید کرد: در شرایط کنونی علی رغم توسعه گسترده فناوری‌های ارتباطی و شبکه‌های مجازی در دنیا، تالیف و انتشار کتاب همانند روزنامه‌ها همچنان جایگاه، اهمیت و نقش خود را دارا است و نمی‌توان مدعی شد که روش‌های سنتی در سایه شیوه‌های جدید اطلاع رسانی و کسب آگاهی قرار گرفته است.


قاسمی نقش کتاب را در کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد افزایش بسیاری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی به طرق گوناگون و در سطوح مختلف جامعه هستیم و این موضوع نگران کننده است و می‌توان گفت، بسیاری از بداخلاقی‌های اجتماعی، رشد آمار پرونده‌های بزهکاری و به خطر افتادن سلامت جسمی و روحی نتیجه دوری جامعه از کتاب و مطالعه است.


این مقام قضایی استان بیان داشت: امروز بیش از پیش ترویج و تبیین فرهنگ کتابخوانی در جامعه احساس می‌شود و باید کودکانمان را با این فرهنگ آشنا سازیم تا در سنین بالاتر کتابخوانی به عنوان یک ضرورت روزانه و غذای روح برای آنان به شمار بیاید و یقین بدانیم که افزایش آگاهی‌های عمومی و اجتماعی بدون شک کاهش آسیب‌ها و مخاطرات اجتماعی را به دنبال دارد.


دادستان عمومی و انقلاب قزوین در پایان اظهار داشت: اگر بخواهیم نسل آینده ما نسلی دارای تفکر و اندیشه باشد و اگر بخواهیم جامعه ما یک جامعه سالم و عاری از آسیب، جرم و بزه باشد بدون شک باید فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را در جامعه گسترش دهیم و در این راستا نقش خانواده ها، نهاد‌های متولی امر فرهنگ بخصوص سازمان آموزش و پرورش و مدارس بسیار اساسی است و در این جهت باید گام‌های موثر و عملی بردارند.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *