صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بسیاری از پرونده‌های کلانتری‌ها با یک مشاوره انتظامی یا روانشناسی حل و فصل می‌شود/رسیدگی به درخواست‌ها و مشکلات مردم، ارزشمند است

۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۳:۴۷
کد خبر: ۴۶۷۹۹۳
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: مأموران پلیس نباید از شلوغی محل کار و از کار زیاد در کلانتری‌ها خسته شوند و باید بدانند که رسیدگی به درخواست‌ها و مشکلات مردم، ارزشمند است.

به گزارش گروه جامعه سردار حسین رحیمی در همایش معاونین خدمات قضایی کلانتری‌ها و پلیس‌های تخصصی اظهار داشت: همکاران بنده باید اخلاق حرفه‌ای در انجام امور اداری فراموش نکنند و و رفتار بد عده معدودی باعث نشود که برآن‌ها تاثیر بگذارد و با مردم بد رفتاری کنند بلکه مدارا با مردم به عنوان یک اصل باید به آن پایبند باشیم.

وی در ادامه گفت: باید تمام تلاش خود را برای احقاق حق مردم بکار بگیرید و مردم مطمئن شوند که پلیس از ظلمی که به آنان رفته آگاه است و پیگیری می‌کند و همچنین در انجام وظایف افراط و تفریط نشود؛ در برخورد با مجرمین زیاده روی نشود بلکه قانون ملاک عمل باشد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: شما ضابط مقام قضایی هستید یعنی گزارش شما، سخن شما و قلم شما در اصدار حکم قضایی دخیل است بنابراین باید دقت کنید که حق کسی ضایع نشود.

وی با اشاره به اینکه در برخورد با مردم باید توجه داشته باشید که اصل مترقی کرامت انسانی لکه دار نشود و به حقوق شهروندان احترام بگذارید، افزود: هنر پلیس باید این باشد که از قدرت و اختیارات قانونی خود برای حل و فصل مشکلات مردم استفاده کند.

سردار رحیمی با بیان اینکه بسیاری از پرونده‌های کلانتری‌ها با یک مشاوره انتظامی یا روانشناسی حل و فصل می‌شود گفت: بنابراین ظرفیت مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی را نادیده نگیرید بنابراین بسیاری از پرونده‌ها را به این مراکز ارجاع دهید.

وی اظهار کرد: فراموش نشود که هدف ما پیشگیری و کنترل جرایم در جامعه است که برخورد انتظامی و قضایی یکی از روش‌های کنترل و پیشگیری از وقوع جرایم است، اما برخورد انتظامی خالی از آسیب نیست بنابراین باید تلاش کنیم با روش‌های پیشگیری اجتماعی و جامعه محوری این موضوع را مدیریت کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *