قدرتیافتن مقاومت مهمترین نگرانی محافل صهیونیستی و متحدانش است
کاشناس مسائل غربآسیا گفت: قدرتیافتن مقاومت به عنوان راهبرد مهم کشورهای جهان اسلام، مهمترین نگرانی محافل صهیونیستی و متحدانش است. هر چه جبهه مقاومت قدرت بگیرد، این نگرانی تشدید میشود.
وی افزود: ترامپ برای آنکه عملیات امینسازی و با ثباتسازی این رژیم را تکمیل کند، در چارچوب طرح معامله قرن به دنبال یک سلسله اقدامات از جمله آشکارسازی روابط رژیم صهیونیستی با متحدین عرب منطقهای خود است. این روند در دولتهای قبلی آمریکا شروع و در دولت کنونی با سرعت زیادی پیگیری میشود. در همین راستا شاهد سفر غیرمنتظره نتانیاهو به عمان و دیدار با سلطان قابوس بودیم که بازتابهای زیادی به همراه داشت. هدف اصلی این سفر عادیسازی ارتباط تل آویو با کشورهای عرب مسلمان و فعالیت آشکار شرکتهای صهیونیستی در این کشورها بود. علاوه بر این دیدیم که برای اولین بار تیمهای ورزشی رژیم صهیونیستی در امارات متحده حضور یافتند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: ترامپ سفارت آمریکا را به بیت المقدس منتقل کرد و به تبع آن چند کشور از این قاعده تبعیت کردند. اخیرا هم دولت دست راستی برزیل اعلام کرده است سفارت خود را به این شهر مقدس منتقل میکند. یهودی سازی بیت المقدس، تلاش برای تثبیت رژیم صهیونیستی در مناطق عرب نشین مورد مناقشه، انفعال مقامات ارشد مقاومت فلسطین از جمله محمود عباس میتواند به اجرای این طرح شتاب زیادی بدهد، طرحی که مورد حمایت برخی کشورهای عربی است.
زارعی با اشاره به شکست آمریکا و متحدانش در بحرانهای سوریه و عراق ادامه داد: بعد از عدم موفقیت سیاست ایالات متحده در سوریه، این کشور در تداوم فرایند معامله قرن به دنبال تاسیس حکومت کردی در شرق سوریه است تا تهدیدی برای مقاومت ایجاد کند. زیرا وجود یک دولت مقتدر با رهبری بشار اسد که سابقه هشت سال مقابله با بحران را پیدا کرده است میتواند خطری برای اسرائیل باشد. حضور مستشاران ایرانی در عراق، سوریه و لبنان عمدهترین نگرانی رژیم صهیونیستی و حامیانش است لذا مقامات این رژیم تلاش دارند روند سازش کشورهای عربی را سرعت بدهند.
وی در پاسخ به این سوال که تقویت جبهه مقاومت چه تاثیری بر روند اجرای طرح معامله قرن خواهد داشت گفت: قدرت یافتن مقاومت به عنوان راهبرد مهم کشورهای جهان اسلام، مهمترین نگرانی محافل صهیونیستی و متحدانش است. هر چه جبهه مقاومت قدرت بگیرد چه در یمن با دست یافتن به سلاحهای استراتژیک، و یا در عراق و سوریه با برخورداری از مدیریت منسجم در مواجه با بحران ها، این نگرانی تشدید میشود. در حال حاضر دولتهای عراق، سوریه و لبنان تونسته اند این بحرانها را پشت سر بگذارند. برای مثال اکنون در مثلث ریاست جمهوری، نخست وزیری و پارلمان عراق افرادی انتخاب شده اند که کاملا در جهت مخالف سیاستهای آمریکا و همپیمانانش عمل میکنند که این مساله گویای نفوذ مقاومت در این کشورها است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *