صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"اسلام آباد" بر تقویت همکاری فرهنگی با تهران عزم جدی دارد

۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰:۰۲
کد خبر: ۴۶۷۴۵۰
وزیر اطلاع رسانی، میراث ملی و رسانه های پاکستان با تاکید بر ضرورت تقویت همکاری فرهنگی کشورش با ایران، گفت:اسلام آباد بر استحکام این همکاری ها با تهران عزم جدی دارد.

به گزارش گروه بین الملل ، مهدی هنردوست سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان عصر سه شنبه با «فواد حسین چودری» وزیر اطلاع رسانی، میراث ملی و رسانه های پاکستان دیدار و گفت گو کرد.

وزیر اطلاع رسانی پاکستان در این دیدار، گفت که مبادلات فرهنگی بین دو کشور نه تنها برای فهم آداب و رسوم، ارزش های فرهنگی و سنت ها مهم است، بلکه گامی موثر در راستای ارتقاء ارتباطات ملت های ایران و پاکستان از اهمیت خاصی برخوردار است.

«فواد حسین چودری» اضافه کرد:هنرمندان دو کشور می توانند از تخصص طرف مقابل در عرصه فیلمسازی و سرگرمی استفاده کنند.

وی همچنین از سفیر ایران در پاکستان درخواست کرد که زمینه حضور علمای دینی کشورمان در کنفرانس بین المللی علما (کنفرانس رحمت للعالمین) در اسلام آباد فراهم شود.

 همزمان با ایام ولادت پیامبر و فرا رسیدن ماه ربیع الاول، کنفرانس بین المللی علمای مسلمان، بیستم نوامبر در شهر اسلام آباد گشایش می یابد.

سفیر ایران در پاکستان نیز در این دیدار، با تشریح ظرفیت های جمهوری اسلامی ایران در عرصه فیلمسازی، هنر و سینما گفت:ایران به تقویت روابط فرهنگی با کشور همسایه و دوست و برادر خود پاکستان علاقه مند است.
«مهدی هنردوست» همچنین آمادگی جمهوری اسلامی ایران را در راستای گسترش همکاری دو کشور در عرصه های مختلف فرهنگی و رسانه ای اعلام کرد.

وی همچنین با تشریح مشترکات فراوان تاریخی، فرهنگی و زبانی مردم ایران و پاکستان، بر ضرورت استحکام همکاری دوجانبه برای ارتقاء شناخت مردم دو کشور همسایه، مسلمان و برادر تاکید کرد.
هنردوست همچنین گفت:ایران و پاکستان می توانند با گسترش همکاری دوجانبه در عرصه فیلم و سریال، محصول مشترک بسازند.

دو کشور اسلامی و همسایه «پاکستان و ایران» دارای قرابت های فرهنگی، مذهبی و تاریخی و نیز منافع اقتصادی مشترک بسیاری هستند که توسعه روابط فی ما بین می تواند زمینه ساز شکوفایی اقتصادی و امنیتی در جنوب شرق ایران و بلوچستان پاکستان شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *