صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشریح عملکرد مبارزه با زنده گیری پرندگان شکاری در استان بوشهر

۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۶:۲۰
کد خبر: ۴۶۷۲۹۰
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: از ابتدای فصل مهاجرت و زنده گیری پرندگان شکاری تا پایان مهرماه سالجاری با همکاری دستگاه‌های مرتبط و اقدامات خوب اطلاعاتی و عملیاتی اقدام به انهدام و متلاشی نمودن چند باند خرید و فروش پرندگان شکاری گردید.

به گزارش گروه جامعه ، تاکنون تعداد ۸۴ بهله پرنده با ارزش شکاری از خانواده شاهین سانان از متخلفینی که قصد داشتند این پرندگان را به کشور‌های عربی ارسال کنند، کشف و ضیط شده است.

محیط بانان و تلاشگران یگان حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست در فصل مبارزه با زنده گیری پرندگان شکاری (کوخه نشینی) انجام وظیفه کردند و متخلفان دستگیرشده را تحویل مراجع قضایی دادند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در این باره گفت: از ابتدای فصل مهاجرت و زنده گیری پرندگان شکاری تا پایان مهرماه سالجاری با همکاری دستگاه‌های مرتبط و اقدامات خوب اطلاعاتی و عملیاتی اقدام به انهدام و متلاشی نمودن چند باند خرید و فروش پرندگان شکاری گردید که تاکنون تعداد ۸۴ بهله پرنده با ارزش شکاری از خانواده شاهین سانان (شاهین، بحری و بالابان) از متخلفینی که قصد داشتند این پرندگان را به کشور‌های عربی ارسال کنند، کشف و ضیط شده است.

همچنین طی گشت زنی و بررسی مناطق مختلف حفاظت شده و آزاد حسب وظیفه همیشگی ماموران اجرایی این اداره کل، با جدیت و سعی و تلاش محیط بانان خدوم و زحمتکش استان تعدادی متخلف و صیاد کوخه نشین نیز توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند. افرادی نیز متواری شدند که اقدامات لازم در خصوص شناسایی این افراد در دست اقدام است.

فرهاد قلی نژاد افزود: بحمدالله با نزول رحمت الهی و بارش باران از ابتدای فصل پاییز مکان‌های متعدد این تخلف تخریب شدند و طی گشت زنی‌های متعدد پرسنل یگان حفاظت این اداره کل تعداد ۷۲ عدد کوخه تخریب و تعداد ۱۷۶ عدد تور، طناب و ادوات صید مستندسازی، کشف و ضبط گردید. همچنین در طی این مدت تعداد ۲۵ بهله پرنده شکاری از نوع دلیجه، ۷۶ قطعه قمری و پرندگانی دیگر همچون گنجشک، بلبل خرما کشف و ضبط گردید و به دامان طبیعت بازگشتند.
وی تشریح کرد: همه ساله با آغاز زمان مهاجرت پرندگان شکاری به ایران، افراد سودجو برای صید این گونه‌های مهم که در راس هرم غذایی جانوری نیز قرار دارند اقدام می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ضمن ابراز تاسف از این اتفاق بسیار آسیب زننده به محیط زیست و تنوع زیستی منطقه، اقدام نادرست این گونه افراد را محکوم و تاکید کرد: با هماهنگی‌های بین دستگاهی، این اداره کل تمام توان خود را جهت حفاظت از کلیه گونه‌های جانورانی و محیط زیستی بکار گرفته و متخلفین بدون هیچگونه گذشت به محاکم قضایی تحویل داده می‌شوند.

فرهاد قلی نژاد از مردم تقاضا کرد در صورت اطلاع از حضور افراد مشکوک در سطح منطقه، به منظور پیشگیری از هرگونه اقدام مخرب محیط زیستی، موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۵۴۰ به صورت مستقیم با یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر در میان بگذارند و یا گزارشات خود را به نزدیکترین پاسگاه‌های محیط بانی و ادارات محیط زیست اعلام کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *