خارج کردن توده نخاعی به روش مانیتورینگ از بدن کودک چهار ماهه
کیوان خسروی اظهار داشت: این عمل جراحی به سرپرستی احسان کیخسروی، استادیار گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان اکبر انجام شد.
عضو هیات علمی گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این بیمار از بدو تولد دچار ضایعه نخاعی بر روی کمر بود و پس از مراقبتهای لازم و اطمینان از تحمل عمل جراحی، در سن چهار ماهگی تحت عمل قرار گرفت.
کیخسروی با بیان اینکه در این عمل کودک با استفاده از روش مانیتورینگ عصبی تحت عمل جراحی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در این روش ضمن خارج کردن کامل توده، میتوان از آسیب وارد نشدن به سیستم کنترل ادرار، مدفوع و توانایی حرکت اندامها اطمینان حاصل کرد.
استادیار گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حال حاضر، بیمار در شرایط ایده الی قرار دارد و روند بهبودی آن به شکل مطلوبی طی میشود.
وی با اشاره به اینکه با راه اندازی بیمارستان کودکان اکبر، بخش اختصاصی جراحی اعصاب کودکان نیز در این مرکز راه اندازی شده است، اظهار داشت: با حمایتهای انجام شده گروه جراحی مغز و اعصاب نیز در این دانشگاه راه اندازی شده و میتوان گفت: مشهد از مراکز معدود سطح کشور در این زمینه به شمار میرود.
کیخسروی با بیان اینکه بخش جراحی مغز و اعصاب کودکان، آموزشی است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، با فراهم شدن زیرساختهای مناسب، امکان انجام عملهای پیچیده و پیشرفته در حوزه کودکان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود دارد.
استادیار گروه جراحی مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه حضور اعضای هیات علمی جراحی مغز و اعصاب کودکان و زیرساختهای مناسب امکان ایجاد بخش تروما کودکان را در بیمارستان اکبر فراهم کرده است، افزود: در صورت حمایت مسئولان و خیران در خرید دستگاههای سی تی اسکن و ام آرای میتوان به این مهم دست یافت.
کیخسروی در پایان با اشاره به اینکه در حال حاضر، کودکان سانحه دیده همراه با بزرگسالان در بیمارستان تروما پذیرش و درمان میشوند، گفت: در صورت راه اندازی بخش کودکان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد نخستین دانشگاهی است که اقدام به ایجاد بخش ترومای کودکان در کشور کرده است.