صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"چین و روسیه" به تلاش ها برای حذف دلار سرعت می دهند

۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۷:۰۱
کد خبر: ۴۶۶۲۸۴
وزیر توسعه اقتصادی روسیه با بیان اینکه گذر به سمت انجام معاملات با روبل و یوان (ارزملی روسیه و چین) به دلیل نبود سیستم نقدینگی و محاسباتی منظم میان مسکو و پکن هنوز ممکن نیست، اظهار کرد: با توجه به وجود انگیزه و گرایش دو کشور، این مشکل با سرعت بیشتری برطرف می شود.

به گزارش گروه بین الملل ، ماکسیم اورشکین به روزنامه ایزوستیا گفت: بانک های مرکزی و وزارتخانه های دارایی دو کشور در حال بررسی این موضوع هستند و تجارت متقابل با ارز ملی تا حدی محقق شده است.
وزیر توسعه اقتصادی روسیه تاکید کرد: انجام معاملات و تبادلات تجاری بدون وجود ارز سوم بسیار ضروری است، چرا که وجود ارز سوم هزینه های اضافی را به طرفین تحمیل می کند.

اورشکین افزود: روسیه و چین در پی امضای تفاهمنامه برای انجام معاملات میان دو کشور با ارز ملی خود هستند و باید نوعی سامانه انجام معاملات میان دو کشور تدوین شود که مراکز فعالیت حوزه اقتصاد خارجی مربوط به پرداخت کالا و خدمات بتوانند به آن دسترسی داشته باشند و به آسانی از طریق آن فعالیت خود را انجام دهند.

وی تاکید کرد: «در این راستا بایستی مقررات را تسهیل کرد و در برخی موارد، در وهله اول دولت بایستی در راستای تسهیل و روان کردن جریانات مبادلات و معاملات ارزی گام بردارد و اقدامات حمایتی داشته باشد».

وزیر توسعه اقتصادی روسیه ادامه داد: البته صحبت از انکار کامل یا ممنوعیت همه چیز نیست، بلکه موضوع این است که شرایطی فراهم شود تا روبل که برخلاف یوان یک ارز کاملا رایج مبادلاتی است، آزادانه و بدون محدودیت جریان یابد؛ برای استفاده از یوان با وجود محدودیت های ارز در چین، هنوز موانع و ضعف هایی وجود دارد.

اورشکین در ادامه پیش بینی کرد که حجم مبادلات تجاری میان روسیه و چین تا دی ماه امسال (پایان سال میلادی جاری) به 110 میلیارد دلار برسد.

به گفته وزیر اقتصاد روسیه، برای توسعه این میزان و حتی افزایش آن تا مبلغ 200 میلیارد دلار، دو کشور باید همکاری خود را در کانال های کلیدی توسعه دهند.

وی با بیان اینکه در تجارت کالا قدم های بزرگی برداشته شده است، افزود: برای تحقق حجم مبادلات 200 میلیارد دلاری، دو کشور باید در چند حوزه کلیدی مشخص از جمله ضرورت ایجاد فضای مشترک تجارت الکترونیکی که توسعه آن برای اقتصاد و تجارت های خرد و کلان بین دو کشور از اهمیت بالایی برخوردار است، همکاری خود را توسعه دهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *