صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رقم صادرات برق ایران به ۳۳ میلیارد دلار خواهد رسید

۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۶:۰۱
کد خبر: ۴۶۴۸۷۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای افزایش صادرات برق، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۴ میزان صادرات برق ایران به ۳۳میلیارد دلار برسد.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از وزارت نیرو، محسن بختیار در نشست بررسی چالش‌ها و راهکار‌های تحقق اهداف صادراتی صنعت برق کشور که در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران برگزار شد، گفت: در برنامه سندیکای صنعت برق با عنوان نقشه راه در این حوزه، سه سناریو برای این موضوع تعریف شده که تا سال ۱۴۰۴ میزان صادرات برق به ۱۷ میلیارد دلار، ۲۲ میلیارد دلار و ۳۳ میلیارد دلار خواهد رسید.

به گفته وی لازم است که برای تحقق این مساله دولت از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کند و اگر در جایی نیاز به مصوبه دولت و مجلس شورای اسلامی است از آن‌ها بهره بگیریم.

این مقام مسوول با بیان اینکه کیفیت کالا و خدمات صنعت برق ایران از استاندارد‌های بین‌المللی برخوردار است، افزود: این دو شاخص مهم دلیل توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی برای حضور در بازار‌های جهانی است. باید به این موضوع نیز توجه کرد که دو مقوله کیفیت کالا و خدمات صنعت برق به تنهایی نمی‌تواند برای صادرات خدمات صنعت برق کافی باشد چرا که هم اکنون نیازمند افزایش قدرت رقابت هستیم.

معاون برنامه‌ریزی امور اقتصادی وزارت نیرو حوزه صادرات برق را توانمند دانست و گفت: دلیل این توانمندی نیز ساختار موجود در مجموعه صنعت برق و کیفیت کالا‌ها و خدماتی است که از صنعت برق ایران ارائه می‌شود به گونه‌ای که در بخش دولتی و در بخش خصوصی صنعت برق توانسته موقعیتی را ایجاد کند که در هر دوی این عرصه‌ها رتبه بالایی را داشته باشیم.

به گفته معاون برنامه‌ریزی امور اقتصادی وزارت نیرو، وجود یک پروسه رقابتی امکان حضور در بازار‌های بین‌المللی را افزایش می‌دهد بنابراین پیشنهاد ما تشکیل کنسرسیوم است، چرا که با ایجاد یک کنسرسیوم می‌توانیم علاوه بر افزایش قابلیت‌ها، از رقابت مخرب نیز جلوگیری کنیم. در شرایط کنونی بی‌شک صنعت برق نیازمند حمایت دولت در تمام زمینه‌ها است، بنابراین باید با تقویت بخش خصوصی به فکر افزایش صادرات و ارزآوری باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *