صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعیین سه الگوی تعرفه‌ای برای اصلاح مصرف برق

۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲:۰۵
کد خبر: ۴۶۴۶۵۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
سخنگوی صنعت برق گفت: سه الگوی اصلاح تعرفه‌ها، صدور کارت انرژی و تغییرات پله‌های مصرفی به عنوان پیشنهادات وزارت نیرو برای اصلاح مصرف برق مطرح شده که یکی از این سه روش برای مدیریت مصرف اعمال خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محمودرضا حقی‌فام در نشستی خبری صبح امروز در نمایشگاه صنعت برق با بیان اینکه سه الگوی تعرفه‌ای برای اصلاح مصرف برق برنامه ریزی شده است، گفت: سه الگوی اصلاح تعرفه‌ها، صدور کارت انرژی و تغییرات پله‌های مصرفی به عنوان پیشنهادات وزارت نیرو برای اصلاح مصرف برق مطرح شده که یکی از این سه روش برای مدیریت مصرف انتخاب و اعمال خواهد شد.

وی افزود: در صورت افزایش پله‌ها هر سال با تغییرات اقتصادی کشور این پله‌ها نیز نیاز به تغییر پیدا می‌کند.

سخنگوی صنعت برق قیمت تمام شده برق را بر اساس آخرین آمار امسال حدود ۱۱۰ تومان و قیمت تکلیفی را ۶۶ تومان اعلام کرد و گفت: سوخت و مواد اولیه تولید این انرژی به عنوان یارانه تامین می‌شود و هزینه تمام شده برق برای اقتصاد کشور، بسیار بیشتر از ۱۱۰ تومان است.

حقی فام در مورد اصلاح تعرفه‌های برق گفت: در حال حاضر به پرمصرف‌ها ۱۰ برابر کسانی که برق را درست مصرف می‌کنند بیشتر یارانه برخوردار می‌شوند؛ پیشنهادی که وزارت نیرو داده این است که مصرف برق در سطح الگوی مصرف به قیمت یارانه‌ای عرضه شود، اما کسی که بالاتر از این الگو مصرف می‌کند، باید قیمت تمام شده را پرداخت کند.

وی در خصوص تعریف الگو‌ها خاطرنشان کرد: بر اساس الگوی‌های پیشنهادی، در مورد مناطق عادی به غیر از ماه‌های گرم سال، هر ماه ۳۰۰ کیلووات ساعت به ازای هر مشترک تعریف شده و هم اکنون ۸۶ درصد مردم این الگو را رعایت می‌کنند.

سخنگوی صنعت برق درخصوص قرارداد‌های منعقد شده با بخش خصوصی اظهار کرد: در اجرای پروژه‌های صنعت برق، برخی از کالا‌ها تا سه برابر افزایش پیدا کرده و ما نیز نمی‌توانیم قرارداد‌ها را لغو کنیم؛ بنابراین باید در یک کار مشترک با نهاد‌های ذیربط مانند بانک مرکزی و سازمان‌های نظارتی این مشکلات را حل کرد.

حقی فام در ادامه تاکید کرد: قیمت تمام شده برق به عنوان یک کالا، حتی هزینه نگهداری و انشعاب را هم تامین نمی‌کند؛ به عنوان نمونه، هزینه‌های صنعت برق برای هر انشعاب دو تا سه برابر دریافتی‌های صنعت برق از مشترکان است.

وی افزود: اگر اقتصاد صنعت برق درست شود، می‌توانیم بیکاری در مهندسی کشور را کاهش دهیم.

سخنگوی صنعت برق در خصوص صادرات خدمات فنی مهندسی در صنعت برق گفت: این رقم در سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده و هم اکنون نسبت به ۲۰ میلیارد دلار ظرفیتی که سندیکای صنعت برق ایران برآورد کرده است، با ظرفیت یک بیستم در حال انجام است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *